Skip to main content
  • 25.02.2008.

I Stealth Records sprema party za Miami WMC 2008

Stealth Records priprema svoje najbolje DJe i producente za veliku konferenciju u Miamiu. Lani su gostovali na bazenima Hotela Victor koji se nalaze na krovu istoimenog objekta te u klubu Mokai, a ove godine cijela ekipa seli u klub i lounge bar Mynt . To je poznato okupljalište svjetskih celebritya, trend-settera i clubbera.

Piše: 

Najomiljenija imena ove kuće svirat će na eventu koji nosi ime Stealth WMC 2008. Osnivač izdavačke kuće, osvajač Grammya i jedan od najpoželjnijih svjetskih DJa, Roger Sanchez je spreman zadiviti i ove godine publiku u Miamiu. Lani je osvojio nagradu za „Najbolji Podcast“ odnosno za svoj projekt Release Yourself na International Dance Music Awardsima u Miamiu, a istovremeno je bio nomirian za najbolji DJ set tamo.

Njemu će se pridružiti nizozemski DJ i producent, sve prisutniji u posljednje vrijeme u torbama mnogih DJa, – Laidback Luke. Sanchezov suradnik Tom Stephan također će nastupiti a ovo mu je treće uzastopno gostovanje na Stealth Eventima u Miamiu. Još jedan nizozemac koji plijeni pozornost je Funkerman koji dolazi iz Flamingo Recordsa . Jesse Garcia iz Španjolske je lani radio mix za Stealth a uz njega još će nastupiti Eddie Thoneick, Carl Kennedy, Nick Terranova , Prok & Fitch te Midnight Society.

sonus 2
brejcha 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.