Skip to main content
  • 8.08.2021.

Igor Ilić je pobjednik DJ Battlea festivala Spazm in The Multiverse

Prošlog vikenda od 29. do 31. srpnja održan je prvi glazbeno-edukativni festival Spazm in The Multiverse u Komiži na Visu.

Piše: 


Poznat je i pobjednik DJ Battle-a (dj natječaja) koji je osvojio par skupocjenih zvučnika DAS Audio. Organizatori čestitaju svima koji su se prijavili za ovaj izazov, te došli do finala, kao i samom pobjedniku Igoru Iliću.

Igor Ilić je DJ i glazbeni producent iz Velike Ludine koji početkom 2017. godine ulazi u svijet elektroničke glazbe. Iste godine priključuje se edukacijskom programu „DJ radionice i radionice glazbene produkcije“ Udruge Savršen krug, gdje stječe početno znanje radeći na gramofonima, čiju praksu i danas upotrebljava radeći na playerima i sličnoj opremi.

Kako sama volja, upornost, timski rad i talent vode napredovanju, danas je Igor glavni voditelj istih programa i voditelj Perfect Circle DJ Crew-a. Nastupao u tunelu Grič za Svjetski dan Glazbe i Seasplash festivalu 2018., Infinity festivalu u Karlovcu (2019), a trebao je nastupiti i na Ultri 2020. koja je otkazana.

2021. godine je upisao studij (smjer audio inženjering) gdje se fokusira na glazbenu produkciju i rad u studiju. Samostalno radeći apsolutno ulazi u ono što najviše voli – Techno. Između slave i uspjeha, Igor je izabrao napredovanje i uspjeh, te se vodi izrekom crewa „Život je pobjeda!“

brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop