Baner
alt

Ilija Rudman u fabricu

Ponedjeljak, 22 Rujan 2014

Ilija Rudman slovi za jednog od najzanimljivijih  hrvatskih producenata elektroničke glazbe te nimalo ne čudi kako se upravo njegovo ime našlo na popisu izvođača jednog od partyja u slavnome londonskom klubu fabric.

 
Radi se o partyju zakazanome za petak, 3. listopada, lansirnome partyju Rareshove kompilacije za fabric. I dok u Room 1 sviraju sam Raresh, Craig Richards, Cristi Cons i Vlad Caia, Rudman dijeli DJ pultu Room 3 s imenima kao što su Guilhem Monin, Stephane Ghenacia i Remi Mazet. Room 2 rezervirana je za techno teškaše Bena Simsa, Lukea Slatera koji svira live pod aliasem Planetary Assault Systems te Kirka Degiorgija.
 
Podsjetimo kako je Ilija Rudman jedan od  predvodnika  nudisco/house crossover scene kako i u Hrvatskoj tako i u svijetu te da je dosada izdavao na labelima kao što Rong Music, Bear Funk, 2020 Vision, Compost, Electric Minds ili Solardisco. Od 2003.  vodi i vlastiti label Red Music records, ovoga je ljeta izbacio stvar "Bad Passion" s vokalom Josipe Lisac, a jučer je na SoundCloudu podijelio svoju novu traku naziva "ATC".
 
Ilija Rudman u fabricu