Skip to main content
  • 24.10.2019.

Imamo pobjednika Tanzenovog natjecanja

Tanzen je održao natjecanje u kojem će pobjednik svirati uz Mihai Popoviciu i Markus Homm.

Piše: 

Nakon pažljive selekcije i preslušavanja setova koje su DJ-evi diljem zemlje slali u nadi kako će moći svirati ovog petka, 25.listopada na tanzenu u Aquarius klubu. Poker Flat Recordings izdavačka kuća odabrala je kako je definitivni pobjednik – D°gree.

Steve Bug, vlasnik i pokretač legendarne etikete za njegovu prijavu rekao je: "D°gree je priložio veoma promišljen i zaokružen set koji je odskakao od ostalih po tom pitanju. Glazbena selekcija mu je svježa i savršeno se uklapa kao set zagrijavanja za noć posvećenu našoj etiketi. Posebno mi se svidjelo što je priložio vinyl-only set koji se savršeno stapa sa njegovom prezentiranom filozofijom zagrijavanja plesnog podija. Također, ima jako uzbudljive trake u svojoj produkciji koje su mi se veoma svidjele i pokazuju velik potencijal! Dragi D°gree, veselim se što ćemo te ugostiti na prvoj Poker Flat Recordings večeri u Zagrebu. Nastavit ćemo pratiti tvoj rad i nastavi raditi kao do sada!"

Nakon ovakvih riječi hvale od samog Steve Buga, valjalo bi još spomenuti kako je Neno Dgree također i radijski voditelj, kompjuterski programer te strastveni digger gramofonskih ploča  već godinama. Posvećen je traženju dragulja skrivenih u donjem spektrumu zvuka. Neke od njih ćete ćuti već u petak a neki će strpljivo čekati svoj trenutak, pravo vrijeme i mjesto koje bi najbliže opisao kao drveni plesni podij sa masnim ozvučenjem. Njegov žanr se rijetko može opisati ali će ga rado  nazvati Diving Deep– zvuk čovjeka rođenog uz more sa zagrebačkom adresom. Zadnjih godinu dana svake srijede ga možemo slušati na Kontrast live streamu koji vodi sa kolegom Spinn-om a izdavao je na etiketama poput Kopoc, Energostatic i Deep Electronics.

Tanzen želi čestitati svima koji su sudjelovali u prijavama. Svatko tko se prijavio može očekivati e-mail sa direktnim feedbackom na poslan materijal. Nastavite raditi na sebi i pridružite nam se na plesnom podiju već ovog petka.

Ulaznice potraži u sustavu Entrio po cijeni od 120kn. Vlasnici Mastercard® i Maestro® kartica svoje ulaznice mogu kupiti uz 10% popusta. Ukoliko na party idete s većim društvom, organizator je korisnicima Mastercard i Maestro kartica omogućio i kupovinu grupne ulaznice s kojom u klub upada četvero ljudi po cijeni za tri. Vlasnike Mastercard i Maestro kartica brojne pogodnosti čekaju i na šanku kluba Aquarius. Požuri, osiguraj svoju ulaznicu na vrijeme i prisustvuj ovom jedinstvenom događaju! Vidimo se na tanzenu!
 
Facebook Event: Tanzen x Poker Flat – 20 years: Mihai Popoviciu + Markus Homm

 

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2