Skip to main content
  • yeah indie
  • 30.10.2012.

Indie tulumi u studenom

Ako ste otvoreni prema glazbi i zainteresirani za pomicanje granica između indie i elektronske glazbe, nakon novog Indie Go festivala slijede odlični nastavci.

Naslovna foto

yeah indie

Tako će 2. studenog održati drugi tulum KILL 'EM ALL indielektronike u prostoru Attacka u klubu Medika u Zagrebu gdje će glazbu beskompromisno birati Dance Department i KIL Digital kolektivi potpomognuti jednim gostom. Upad je 20 kn cijelu noć.

{soundcloud}https://soundcloud.com/dance-department-1/yeah-indie-promo{/soundcloud}

Nakon nastupa Oh Burgundy u Tvornici Kulture, 3. studenog u sklopu Indie GO festivala zabava se nastavlja u susjednom prostoru Malog pogona Tvornice gdje se odigrava druga sezona i treći po redu Yeah Indie! Od ove sezone naglasak je stavljen 90% na gitarski indie, za razliku od prošlosezonskog programa koji je bio pretežno electroindie. Kako se glazba promijenila tako su došli i novi DJi.

Za zagrijavanje novak u ekipi Luc Debaser vrti ukusni novi indie uz pokoji stariji ulet, nakon njega DJica Renascor izabire indie bombone samo za vas, a za kraj indie u malo žešćoj varijanti (indierock) iz playera DJ Anhella aka Andela Jurkasa, glazbenog kritičara, glazbenika, novinara… Za svakog ponešto, rekli bismo. Upad je također 20kn cijelu noć (tko ima kartu za Oh Burgundy ima upad automatski).
{youtube}bvb8e4olbkY{/youtube}

sea star desk
dobar house mobile
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
sea star mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju