Skip to main content
  • 22.01.2024.

Influencerica Knoll Doll postala DJ-ica. Hrvatska “napokon” dobila svoju Paris Hilton?

Jedna od najpoznatijih hrvatskih influencerica započela je svoju DJ karijeru. Kako je podijelila sa svojim pratiteljima, to joj je hobi još od srednje škole.

Piše: 

Naslovna foto

Naslovna foto: Knoll Doll Instagram

Influencerica Ivana Knöll poznatija kao Knoll Doll na Instagramu gdje ima preko 3 milijuna pratitelja, svoju popularnost je izgradila praćenjem hrvatske nogometne reprezentacije na međunarodnim natjecanjima i golišavim fotografijama s tribina. Svoju milijunsku praćenost na društvenim mrežama, iskoristila je za pokretanje nekoliko projekata, a posljednji u nizu je lansiranje DJ karijere.

Kako je Knoll Doll u jednoj objavi navela, DJ-ing joj je hobi još od srednje škole na kojeg se prvobitno nije mogla fokusirati zbog fakultetskih obveza, a zatim svoje influencerske i modeling karijere. No sad je došao trenutak kada se može “fokusirati na svoju ljubav“, a to je karijera za DJ pultom.

Svoje prve DJ angažmane, Knoll Doll je osigurala protekle jeseni u Americi. Hrvatska influencerica nastupila je Las Vegasu, Los Angelesu i Miamiju.

Sudeći prema društvenim mrežama, Knoll Doll ne staje samo na DJ-ingu, već se hvata i produkcije. Kraj prošle godine je provela u studiju s dobitnikom nekoliko Grammy nagrada, producentom Scott Storchom.

Iako je Knoll Doll oduševljena svojim novim pravcem u karijeri, njene objave na društvenim mrežama koje su vezane u DJ karijeru su ispunjene negativnim komentarima brojnih korisnika koji smatraju da joj nije mjesto za DJ pultom te da elektroničkoj glazbi ne treba još jedna Paris Hilton.

soul gravity desktop
soul gravity mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.