Skip to main content
  • 18.07.2022.

Insolate u srpnju: Nakon Tomorrowlanda put Berlina pa stiže u Trogir

Osječanka je prošlog vikenda ponovno nastupala na Tomorrowlandu

Piše: 

Insolate je puštala u petak na Cage pozornici ovogodišnjeg Tomorrowlanda pod motom "Reflection of Love", a niže možete vidjeti dio atmosfere tijekom njenog seta.


Foto Ira Šutina

Do kraja srpnja Insolate prvo gostuje u RSO Berlin na We Are Not Alone partyu pod vodstvom Ellen Allien. Njemica vodi BPitch label na kojem izdaje We Are Not Alone kompilacije gdje je uvrstila jednu produkciju Insolate. Poslije toga nastupa naša producentica se spušta na Jadran gdje će biti gošća Electric boat partya u sklopu Moondance festivala 30. srpnja.

Nagrađivani trogirski festival u zidinama Kamerlenga traje od 29. do 31. srpnja, a tu su još i zabave i program izvan utvrde Kamerlengo. Pripremaju se dva boat partya, edukativni programi, kao i nezaobilazni afteri.

Line up čine Mr. C, Saytek Live, Jamaica Suk, Oliver Deutschmann, DJ Jock, Skeptik itd.

Endorfin Klubske scene te časti sa 20% popusta na Weekend ulaznice Moondance festivala. Dovoljno je da na Entrio ukucaš promo kod endorfin 20 i umjesto 290 kn, na beskompromisni techno festival plešeš za 232 kn.

defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk