Skip to main content
  • 28.06.2024.

Invazija zgodnih Britanki na Zrće. Ovako je izgledao ovogodišnji Hideout festival

Donosimo fotogaleriju i videozapise s jednog od najdugovječnijih festivala na plaži Zrće.

Piše: 

Naslovna foto

@denine.production

Od protekle nedjelje pa sve do sinoć, održavao se rasprodani Hideout festival na plaži Zrće u pet klubova – Aquariusu, Euphoriji, Kalypsu, Noi i Papayji.

Britanski organizatori tradicionalno s jednim od najdugovječnijih festivala na otoku Pagu privlače pretežito partijanere iz Velike Britanije, tako da je i ove godine bila invazija zgodnih Britanki na plaži Zrće.

Tijekom pet festivalskih dana i noćiju, tisuće partijanera imalo je priliku uživati u setovima Alana Fitzpatricka, Bicepa koji su predstavili svoj Chroma AV/DJ set, Dannyja Howrda, Ferrecka Dawna, Eats Everythinga, Gorgon Cityja, Low Steppe, Sam Divine, Skreama, Solarda, Sonnyja Fodere i drugih.

Neke od najboljih trenutaka iz DJ setova, Hideout festival je objavio na svom Instagramu kroz video-karusele.

Hideout još nije otkrio datume za sljedeće ljeto, ali su najavili da će 2025. izdanje biti u znaku proslave 15 godina festivala.

Neke od zanimljivih trenutaka s plesnih podija kroz svoje objektive su uhvatili fotografi Gary Brown (@gbmultimedia) i Gemma Parker (@gemmaparker).

sonus 2
paul 2 mobile
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.
sonus 1
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.