Skip to main content
  • Timo Maas
  • 19.04.2010.

Islandski vulkan prizemljio avione, otkazani partiji diljem Europe

Ne ponovio se više nikad vikend 16. i 17. travnja kada je Europa ostala odsječena od ostatka svijeta a desetine tisuća clubbera nisu dočekali svog omiljenog DJ gosta.

Piše: 

Naslovna foto

Timo Maas

Na veliku žalost veliki vulkan koji se aktivirao ponovno na Islandu već danima izbacuje ogromne količine pepela u atmosferu što je rezultiralo da se taj isti proširi većim dijelom Europe. Avionski motori izuzetno su osjetljivi na čestice vulanskog pepela pa je prometovanje u zraku doslovno kolabriralo iz sigurnosnih razloga. Miljunske štete kod avioprijevoznika, u zračnim lukama, stotine tisuća putnika ostalo je paralizirano i zarobljeno na aerodromima a desetine tisuća clubbera nisu ovog vikenda dočekale svog omiljenog DJ gosta.

Nažalost u Hrvatskoj su otkazana gostovanja Timo Maasa i Alexander Robotnicka u Zagrebu, te Freemasonsa u Osijeku gdje je u zamjenu svirao Gramophonedzie. Niki Belucci odradila je nastup u Dubrovniku jer je putovala automobilom iz Budimpešte. U susjednoj BiH 7000 obožavatelja došlo je pozdraviti Carl Coxa koji nije mogao doći iz istih razloga. Party za pamćenje u vodećoj ulozi Pere Fullhousea i domaćih uzdanica. U Sloveniji , A.Gavioli je ugostila Valentina Kanzyania dok je nastup Masomenosa također bio otkazan. Ljubitelji The Chemical Brothersa također su izvisili budući da spomenuti nisu uspjeli doći na svoj nastup u Milanu. Sve u svemu gubici na sve strane ali i nada da će se gore navedeni i otkazani eventi ponoviti u što skorije vrijeme.

brejcha 2
brejcha 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.