Skip to main content
  • vinyl dinner
  • 19.10.2012.

Istarski DJ-i na zdravom doručku

U opatijskoj Ugostiteljskoj školi u sklopu projekta „(U)gosti na doručku“ jučer se okupilo 15 istarskih DJ-a, ovog puta ne samo u ulozi izvođača nego prvenstveno zbog zdravog doručka.

Naslovna foto

vinyl dinner

Za mnoge DJ-e zdrav doručak ili uopće doručak kao obrok zbog noćnog rada je nepoznanica s obzirom da se najčešće bude kasno nakon što se naspavaju. Stoga su iz opatijske Ugostiteljske škole nakon Žuži Jelinek, hrvatskih olimpijaca, predsjednika Hrvatske i ambasadora EU-e odlučili ugostiti redom: Davora Pleškovića , DJ Chiwu, Ivan Mastermixa, DJ Denia, DJ Pimpa, DJ Sale 4 Love, DJ Mira/Lucu Montecchija, DJ Tommy Marqueza, DJ Tommyja, DJ Bizzarrea, DJ Alex Sabbatinija, DJ Luccu C, DJ Gorana, DJ Mehu, DJ Vjeku i DJ Robija.

dj dorucak

S obzirom da je jučer bio i dan škole u jutarnjim satima pozvani DJ-i su priredili i party u školskoj sportskoj dvorani, a potom sjeli za posebno aranžiran i dekoriran stol CD-ima i pločama u Ugostiteljskoj školi, ideja profesorice Nikoline Marčelje i učenika ove škole – piše Novi List.

Glavni cilj ovog projekta je promovirati doručak kao prvi glavni obrok, stoga DJ-i i dragi partijaneri kako bi bili dugo zdravi i veseli ne zaboravite na doručak, a članak u cijelosti pročitajte na novilist.hr.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2