Skip to main content
  • 25.12.2009.

Istražili smo: Hrvatska prednjači po DJ gostovanjima za Doček Nove 2010.g.

Redakcija Klubske scene već tjednima istražuje što se u Hrvatskoj i na susjednim teritorijima kuha za doček Nove 2010.g. Tako smo proučavali scene u Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Srbiji, Crnoj Gori i Makedoniji.

Piše: 

Uz sav trud uspjeli smo doći do zanimljivih informacija pa tako sa sigurnošću možemo reći da će gostovanja 31. prosinca biti daleko najatraktivnija u Hrvatskoj.
SLOVENIJA
U slovenskoj Ljubljani se organiziraju partiji u Inboxu, Cvetličarni, klubu K4, Gospodarskom razstavišću te mariborskom Impulzu. Od gore spomenutih izdvajamo Gospodarsko Razstavišće (Ljubljana) gdje gostuje čitava techno i house garda iz susjednje nam zemlje (Veztax, Alex Long, Dojaja, Psiho, Rayden, Aleksij, Martelli, Qualias Ed..). Mariborski Impulz dovodi techno gosta Woody McBridea iz Amerike.

BOSNA I HERCEGOVINA
Jedini doček koji smo pronašli organizira se u sarajevskom Domu Mladih gdje Prodavnica zvuka dovodi talijansku electro poslasticu Outwork a njima za DJ pultom će se pridružiti BiH glazbenici, Ari, Srleone i drugi.

SRBIJA
Nama bliži Novi Sad na Trgu slobode priprema gostovanje Lollobrigide, a Supermarket u Beogradu techno party imena Twenty Ten uz glavne zvijezde Marka Nastića, Marka Milosavljevića i Miloša Pavlovića

CRNA GORA
Doznajemo kako se 26.12. otvara novi klub u Podgorici (Very Nice Club) gdje će za N.G. svirati Demarkus Lewis iz Britanije.

MAKEDONIJA
Zemlja u kojoj je prije 7 dana gostovao Fatboy Slim u NOVU 2010. ulazi s eventom u dvorani Skopje Fair gdje na dva floora gostuju između ostaloga Gorillaz Sound System iz Velike Britanije i Space Cat iz Italije (trance)

HRVATSKA
Za kraj u našoj zemlji prednjače zagrebački, zadarski, splitski i dubrovački Doček. Tako u ZG možete odabrati pozamašni broj partija a prednjače Sirup (Bangkok Impact), techno u Boogaloo klubu uz La-Di-Du i Chris Liebinga ili Pete Heller u Aquariusu. Za ljubitelje izlomljenih ritmova zabava se odvija u kinu Mosor uz Confusion.

U Zadru nas čeka David Morales, a u splitu spektakl s Ministry of Soundom, grupom T.B.F., koreografskim plesačima i premijernim gostovanjem Antoine Clamarana iz Francuske. Na samom jugu u utvrdi zvanoj Lazareti publika može uživati u gostovanju legendarnog dvojca Silicone Soul.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2