Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner
Tino Dobrić & BarZu

Istrijani u borbi za DJ rezidenciju na Ibizi

Petak, 27 Travanj 2012

Sinoć se održao Burn Studios Mix Off Session u zagrebačkom klubu Lemon. U sklopu natječaja za Ibiza DJ Residency, jučer se od 58 prijavljenih borilo njih 10 za mjesto u finalu i borbu za odlazak na Ibizu.

U poprilično popunjem Lemonu hrvatski finalisti odabrani od strane Burnovog žirija (E-Base, Funk Guru i naša malenkost) su u 15tak minuta trebali pokazati što znaju i oduševiti kako publiku, tako i žiri. Moramo naglasiti da su svi momci zaista dobro odradili svoj posao, naravno svaki u svom stilu. Posao ni malo nije bio lak, ali smo se na kraju svi jednoglasno složili da Tino Dobrić i BarZu ipak imaju najbolju karizmu, te da obojica vrlo uvjereno vladaju pultom. Tino i BarZu će se 18. svibnja boriti s dva slovenska predstavnika na Electronic Carnivalu u Ljubljani, te će jedan od njih dobiti priliku otputovati na Ibizu.

Kako je zabava potrajala do sitnih sati, a intervjui su se uzimali gotovo do prvih zraka sunca, još uvijek čekamo da se svi dobro naspavaju, te uskoro donosimo dojmove pobjednika i brdo fotki.

Još jednom moramo pohvaliti sve sudionike redom: Bobot, Tino Dobrić, Adriano Fuerte, Robotex (GrooveTechDJz), Paul Wish, Sin DJ, Zorro, BarZu, Razor Blade i DJ Klox