Skip to main content
  • 8.08.2016.

Ivna Ji i damska zagrebačka elektronika!

Jedna Ivna, Ivna Ji (Yuri) s zagrebačkih ulica sonorno mijenja asfalt na kojem je odrasla od 1986., uz hedonističko/optimistično/sveprožimajuću maksimu koja ju vodi kroz dane "Make love and listen to the music".

 
Ova gospodična s Radia 808, uz Dj-ing, predano stvara i vlastite produkcije koje karakteriziraju čvrsti nesalomljivi repetitivni uzorci synthova u klinču s slatkim progresijama melodijskih linija 80-ih i elemenata deep house svemira.

 
Veliki intro u glazbenu sferu bila je produkcija Morning Dew u suradnji s Headcruiseom izdana na Deurun Recordsu 2010. natopljena kaskadama dub zvuka, oštrim udaraljkama kao protutežom i dubokim basom koji se rola s onostranog.
 
Ivna ne posustaje, dere sa svih strana domaćom scenom i otvara i zatvara klupske zvijeri electrom, technom i tech houseom, a ujedno si je mogao zateći i kao kotačić mehanizma u organizacijskoj mašineriji Sicko Disca koji je postao platforma za udomljavanje velikih europskih glazbenih imena. Do sada ustoličena na Deurun Recordsu i Adriatiko Recordingsu, uskoro jedno albumsko sladostrašće smiješta i na meksički Aztlan, a nedugo potom ruke u dobrodošlicu joj za prvu ploču širi i londonski Brokntoys.
 

 
Nakon predsjedanja obalnim plesnjacima jesenski hladniji magloviti dani je iznova sirenskim zovom mame natrag u ugodnu toplinu studija,  a ti si sada dozvoli da budeš povućen visoko pod onblake s najnovijim "Kites" remiksom, i istraži domaće zvuke Ivne Ji na narančastom zvučnom oblaku.
 

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk