Skip to main content

Iz bolnice se oglasio Joseph Capriati ganut porukama podrške

Talijanskog techno DJa i producenta Josepha Capriatia u petak navečer je u obiteljskoj svađi otac izboo nožem.

Piše: 


"Živ sam i hvala Bogu što to mogu reći!

Zahvaljujem se od srca svima vama, mojoj rodbini, prijateljima, poznanicima, te brojnim DJ-ima i promotorima koji su mi ovih dana iskazali poštovanje. Dirnut sam. Još nisam stigao pročitati i odgovoriti na poruke ali ću za nekoliko dana kad mi bude bolje. Do jutros nisam imao snage ni da progovorim, ali doktori kažu da je najgore prošlo.

Obiteljske drame događaji su dana, a posebno budite oprezni čitajući medije jer kao što dobro znate, vijesti su često zbunjujuće i neistinite. Opraštam ocu na ovom ludom činu i toliko se molim za njega", zaključio je Joseph Capriati. "Sad ću razmišljati o izlječenju. Vidimo se uskoro."

Prema navodima vlasti, Joseph i njegova majka počeli su se prepirati u svojoj obiteljskoj kući u Caserti oko imovine kad je ušao 61-godišnji Pietro. Joseph je navodno udario Pietra, što je natjeralo Pietra da ga napadne kuhinjskim nožem. Joseph je operiran pošto mu se nož zabio u gornji lijevi dio prsa, te je dobio transfuziju. Pietro je uhićen zbog pokušaja ubojstva i prebačen u zatvor Santa Maria Capua Vetere.

brejcha 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web