Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Skip to main content

Iz nekadašnjeg labinskog rudnika odzvanjat će vinyl setovi kroz “Lamparna Mine Beats”

Poznati labinski DJ najavljuje svoj novi projekt u suradnji s udrugom Ocean X.

Piše: 

Naslovna foto

mine-tour.eu

Grad ugljena, rudnika i undeground zvukova Labin postaje bogatiji za novi projekt elektroničke glazbe “Lamparna Mine Beats” iza kojeg stoji DJ Danny Ocean zajedno s udrugom Ocean X.

Projekt “Lamparna Mine Beats” kreće tijekom 2024., a osmišljen je na način da DJ-evi gostuju u prostorijama starog labinskog rudnika kako bi zavrtjeli i uživo emitirali vinyl setove. Prostorije u nekadašnjem rudniku opremljene su audio-vizualnom opremom, kao i rasvjetom.

Lamparna Mine Beats” je projekt otvoren za ljubitelje plesanja, slušanja i uživanja uz elektroničku glazbu koji će moći besplatno prisustvovati DJ setovima na vinylima, u limitiranom broju uz prethodnu prijavu zbog veličine prostora.

Novi elektronički projekt u Labinu predstavio je njegov tvorac, strastveni ljubitelj gramofona i vinyla Danny Ocean u najavnom live setu s porukom “Vinyl never die“.

Jedan od pionira elektroničke glazbe u Labinu, kao i nekadašnji član kolektiva poput B.crew, Opa-Opa i Seriously Twisted, svoj obol zajednici i mlađim naraštajima već daje kroz edukaciju i vođenje besplatne DJ radionice Lamparna koja slavi deset godina postojanja.

Svi zainteresirani za projekt “Lamparna Mine Beats” mogu se javiti Danny Oceanu na mail dannyoceanbcrew@yahoo.com

Vezani članci
Turn Up The Bass: 20 godina rave scene gluhih (Deaf Rave) u novom dokumentarcu
‘Turn Up The Bass’ slavi 20 godina rave scene gluhih (Deaf Rave) i istražuje predrasude s kojima se zajednica suočava s mainstream elektroničkom scenom
‘Turn Up The Bass’ slavi 20 godina rave scene gluhih (Deaf Rave) i istražuje predrasude s kojima se zajednica suočava s mainstream elektroničkom scenom