Skip to main content
  • 6.06.2011.

Izjava Carl Coxa za predstojeće tulume na Ibizi

Carl Cox i Safehouse Management su upravo objavili line-up za jubilarnu desetu sezonu u klubu Space na Ibizi. Njegovi revolucionarni partiji ovog ljeta su presjek najboljega što se tamo dogodilo u povijesti. Imena poput Garniera, Mobya, Fatboy Slima ili Kevin Saundersona govore sve. 12 uzastopnih tjedana svakog utorka od 5. srpnja do 20. rujna rezultirat će glazbom i plesom do zore.

Piše: 

Naslovna foto

The Revolution at Space Ibiza


"Po meni ne radi se tu od trendovima ili mom osobnom ukusu. Kada glazbeni gost svira odlično i odašilja pozitivnu energiju tada nije bitno svira li on drum & bass ili minimal. Ako glazba ljude čini zadovoljnima tada je party pun pogodak!", kaže Cox.

Yousef, Nic Fanciulli i Umek su lani ispekli zanat te ih je Cox ponovno uvrstio kao rezidente programa.

Headlineri glazbenog programa su nezaobilazna imena sa scene poput momka iz Brightona i producenta big beat glazbe Fatboy Slima, tvorca Detroit techna Kevin Saundersona, techno legende Richie Hawtina. L.B.S. novi live projekt Laurent Garniera koji je poznat po setovima u kojima se miješaju techno, jazz, afrički beatovi i psihodelični zvukovi. Američki multi talent Moby priprema ekskluzivni DJ set za Space. Cox je ove godine postavio i neka iznenađenja kao što su Magda, Nicole Moudabera, Carl Lio, Christian Smith, Cirillo, Cristian Varela, Jon Rundell, Marco Bailey, DJ Marky, Michel de Hey, Steve Mulder, Tini i njemačka kraljica techna Monika Kruse koja je ovom prigodom rekla kako će joj biti čast svirati uz pionira elektronske glazbe i fantastičnog domaćina koji svaku večer čini posebnom.

Cox će pritom na otvaranju odsvirati 10-satni set posvećen rođendanu ovog programa. Znači očekuje nas presjek old schoola do modernijeg techna. "Želim odsvirati sve što je ovaj utorak učinilo onakvim kakav doista jeste. Ako stavim klasik, stavio sam ga jer nas vraća u to vrijeme, stoga ljeto će biti prepuno emocija zasigurno", tvrdi Carl.

Nastajanje programske večeri Revolution @ Space bila je prvenstveno želja Carl Coxa da svojom rezidencijom na Ibizi otkriva novi zvuk i pušta ono u šta vjeruje. "Plan je bio da sviram u nekom klubu gdje mogu pustiti bilo šta. Space je oduvijek bio posebno mjesto, od obične večeri do aftera koji su obilježili mnoge početke", dodao je Big Black Star.

CARL COX REVOLUTION
THE LINE-UP

FULL LINE UP:

TUESDAY 5TH JULY (OPENING PARTY)
Carl Cox All Night–Exclusive  10 Hour Set + Yousef, Hernan Cattaneo, DJ Vibe, Elio Riso,
Nick Warren, Michel  De Hey

TUESDAY 12TH JULY
Carl Cox, Richie Hawtin, Jon Rundell, John Digweed, Nic Fanciulli

TUESDAY 19TH JULY
Carl Cox, Dubfire, Magda, Yousef, Darren Emerson, Tim Green

TUESDAY 26TH JULY
Carl Cox, Butch, UMEK, Laurent Garnier presents L.B.S, Gilles Peterson

TUESDAY 2ND AUGUST
Carl Cox, Nicole Moudaber, UMEK, Nic Fanciulli, Victor Calderone

TUESDAY 9TH AUGUST
Carl Cox, Monika Kruse, Marco Bailey, Josh Wink, Jack de Marseille

TUESDAY 16TH AUGUST
Carl Cox, Fatboy Slim (Norman Cook), Michel de Hey, Yousef, Cirillo, Roni Size & Dynamite MC

TUESDAY 23RD AUGUST
Carl Cox, UMEK, Lucca, Nic Fanciulli, Riva Starr, Steve Mulder

TUESDAY 30TH AUGUST
Carl Cox, John Digweed, Yousef, Carlo Lio

TUESDAY 6TH SEPTEMBER
Cristian Varela, Kevin Saunderson, UMEK, Pendulum (El Hornet DJ Set) & MC Verse,
LTJ Bukem & MC Conrad, Uner

TUESDAY 13TH SEPTEMBER
Carl Cox, Green Velvet, UMEK, Nic Fanciulli, DJ Marky, Andy C & MC GQ

TUESDAY 20TH SEPTEMBER
Carl Cox, Loco Dice, Tini, DJ Sneak, Yousef

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2