Skip to main content
  • body soul
  • 6.10.2011.

Izjave aktera povodom oživljavanja programa Body & Soul

Povodom oživljavanja programa Body & Soul upitali smo glavne aktere i rezidente ovog projekta komentar na povijest i ideju ponovnog okupljana stare postave. Svoj "feedback" dali su Frx, Active Line Six i Alen Kranzelic.

Piše: 

Naslovna foto

Body & Soul


Napominjemo kako se B & S odvija ove subote, 8. listopada u zagrebačkom Groove Clubu.

Frx
"Jasno se sjećam kad nas je Damir prvi puta okupio sa idejom osnivanja Body & Soula-a. Imao sam povjerenja u njega, često sam puštao na njegovim partyima ali mi se projekt klubskog, isključivo, house programa u to doba činio nemogućim. Na svu sreću bio sam u krivu. Tih nekoliko godina, koliko je trajao Body & Soul, bilo mi je najbolje i najdraže razdoblje DJ karijere!

Ponovno okupljanje Body & Soula u klubu Groove dočekujem s entuzijazmom, radujem se staroj ekipi ali i novim licima na klubskoj sceni. Vrijeme je da pokažemo gradu da house postoji i izvan granica mainstreama koji se svugdje može čuti."
{youtube}7f6gBAIkmDI{/youtube}

Active Line Six
"Body&Soul je definitivno, kad je krenuo, na ljetnoj terasi besta 2002 g. bio pravo osvježenje i iznenadjenje. Nitko nije očekivao toliko posjetitelja usred ljeta (cca 800 ljudi) kada svi znamo da je Zagreb prazan u tim mjesecima. Nakon 2002 g., 3 godine u kontinuitetu svaku subotu Body&Soul je uz svojih 6 residenta ugostio eminentne izvođace house glazbe.

VIP je bio specifican i po ekipi i po mjuzi. Nakon skoro 7 g. Damir Cuculic nas je opet sve okupio u novootvorenom GROOVE klubu, koji ima sve tehničke predispozicije (sound&light) za oživljavanje kultnog programa Body&Soul na ovoj novoj lokaciji u samom centru grada. Kao i prijašnjih godina tako i sada puštat će se pomno izabrana elektronska mjuza svih pravaca od strane naših resident dj-a od kojih ni jedan nema ispod 15 godina staža, pa mislim da bi to trebalo garantirati vrhunski ples i zabavu."
{youtube}VLNJDxdu_is{/youtube}

Alen Kranzelic
"B&S je nastao 2002. godine na inicijativu Damira Cuculića koji je u ono vrijeme prepoznao priliku da okupi 6 house dj-a i pokrene program koji je trajao skoro 4 godine u klubu The Best. Svi smo svjesni da je u ono doba scena izgledala bitno drugačije. Bilo je puno više događanja te vrste, klubovi su više podržavali takvu vrstu glazbe, a i radio stanice. Sada je situacija znamo svi kakva no bez obzira na to Cule nas je opet sve okupio jer vjeruje da u gradu postoji određena publika koja i dalje voli i sluša house. I tako s puno entuzijazma, kao i prije, ulazimo u novi serijal u novom klubu (GROOVE CLUB) i nadamo se da ćemo popuniti veliku prazninu što se tiče prave klubske ponude u Zagrebu."
{youtube}LDS7boNwtKk{/youtube}

sonus 1
Vezani članci
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sea star mobile
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sea star desk