Skip to main content
  • 31.07.2023.

Iznajmili brod na Jadranu, DJ puštao muziku, a kapetan poludio i pobacao im opremu u more!

Kallisto, australska DJ-ica je objavila video poprilične neugodnosti na hrvatskom Jadranu

Piše: 


Naime, na brodu su puštali muziku, a onda je jedna osoba, navodno kapetan, bacio elektroničku opremu u more. Šteta je poprlična. Brojni fanovi su komentirati nemili događaj, a evo što pišu:

– Je li netko naučio ovog čovjeka kako se ophoditi prema drugim ljudima?

– Pokušali smo smiriti situaciju, ali…

– Stavili ste zvučnike blizu kormila?

– Nismo, kapetan ih je stavio na tu poziciju, a ne mi.

– Srce mi se para kad vidim kako je bacio opremu u prekrasno more.

– Što ga je tako iživciralo?

– Jako nagla narav. Nije nas ni tražio da ugasimo muziku.

Javili su se i neki hrvatski građani, navodeći da poznaju kapetana. Pozivamo ga i mi, neka nam ispriča svoju verziju, prenosi Slobodna Dalmacija

Kallisto je prije 15h objavila komentar na ovu objavu na Instagramu:

"To se dogodilo prvog dana i zbog toga što je glazba bila preglasna jer se kapetan trebao skoncentrirati na vožnju. Bio je to jednostavan slučaj nedostatka komunikacije, što je dovelo do bijesa. Kapetan je zamijenio zvučnik i trebalo je neko vrijeme da se stvari izglade, ali na kraju nas je cijelo iskustvo spojilo na vrlo poseban način. Bolje smo razumjeli kulture jedni drugih i mogli smo im pokazati našu veliku strast prema glazbi i koliko nam ona znači.

Na kraju smo se osjećali kao velika obitelj.

Kapetan i posada su nevjerojatni ljudi iznimno velikog srca i nismo im mogli dovoljno zahvaliti na nevjerojatnom iskustvu koje su nam pružili".

sonic desktop
sonus 1
Vezani članci
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.
sonic mobile
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.