Skip to main content
  • 22.06.2009.

Jabba Doo novi Beach bar u Splitu

Zbog kiše i najave lošeg vremena otvaranje ovog beach bara premješteno je na 4. srpnja – Jabba Doo (punta/plato između bacvica i ovcica ex.zabavni park). Jabba Doo ce se orijentirati na planetarno popularne beach partye tijekom dana kojih na zalost u Splitu nedostaje.

Piše: 

Cijelo ljeto, svakim danom vas ocekuje nezaboravna zabava kojom mozete ispuniti svoje poslijepodne na plazi! Uzivanje i kupanje uz ritmove sexy house glazbe za koju ce se pobrinuti domaci i strani poznati house Dj-evi, atraktivne plesacice, bogati cocktail program, atraktivne egzibicije barmena. Početak je u 15h a ulaz besplatan.

Sama atraktivna lokacija kluba i ambijent plaze bacvice dovoljna su pozivnica da nam se pridruzite i skupa s nama gustate u ljetnom ugođaju. Za dobru atmosferu na otvaranju ce se pobrinuti najpoznatiji house Dj u Hrvatskoj IVAN MASTERMIX kojega ce na saxofonu pratititi legendarni BAUCHO te rezident Dj.Miro koji ce biti tu za vas svaki dan.

Nastavak zabave je u Jungli uz istu Dj-postavu.

{snippet 1}

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk