Skip to main content
  • Jabbaton
  • 6.03.2012.

Jabbaton predstavlja Dan debelih žena

Nestašna skupina Jabbaton organizira proslavu s navodnim naglaskom na sve punašnije pripadnice ljepšeg spola.

Naslovna foto

Jabbaton

”Dva dana ranije, točnije na dan žena, izvesti ćemo Reu i Mayu na Zdravka Čolića u Arenu i pokušati se cijeli dan kontrolirati da im ne gledamo u grudi kako bi im dali do znanja da ih poštujemo.” – šapnuli su nam Yesh i ekipa.

{soundcloud}https://soundcloud.com/rea-mayo/la-cosa-nostra{/soundcloud}

Nažalost nemaju dovoljno novca da sve cure izvedu u Arenu, stoga svim majkama, kćerima i sestrama poklanjaju jeftinije ulaznice od 10kn za ovu tematsku večer koja će se održati 10. ožujka u KSET-u. ”Zahvaliti nam se možete tako da odjenete nešto kratko i prozirno ili da nam ne opalite šamar zbog ove najave.” – dodali su za kraj.

Nastupaju Rea & Mayo uz domaćina Yesha! aka RRRamona!, senzualnog brkatog vragolana s  notama koje srce paraju. Svečanoj milozvučnoj večeri će pridružiti se i DJ Pips najpoznatiji slavonski lomitelj ženskih srdaca koji voli velike mame pa mu se tako i zove večer (Big Mama Sessions), a za vizualni dio priče kao i inače zadužen je _polygon.

{soundcloud}https://soundcloud.com/yesh-zagreb/rrramon-foreplay-mixed-live{/soundcloud}

Napomenimo i gosta iznenađenja koji će specijalno za ovu prigodu pretpremijerno prikazati svoj spot posvećen svim punašnijim djevojkama.

dobar house desktiop
brejcha 1
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
brejcha 1
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju