Skip to main content
  • 17.10.2006.

James Holden presents The Idiots are Winning

King of the Pixies, kako ga je Pete Tong jednom prilikom nazvao, će uskoro izdati svoj prvi album pod imenom “The Idiots are Winning”. James Holden je ostavio traga na elektronskoj glazbi kroz niz brojnih izdanja, od kojih su mnogi bili hitovi i prekretnice u razvoju muzike.

Piše: 

Poznat po svojoj etiketi Border Community, koja je svetskoj publici približila talente kao što su The MFA i Nathan Fake, g-din Holden je nesumnjivo jedan od najtraženijih producenata i izvođača, naročito poslije svog izdanja “At The Controls”, mix kompilacije koja je prešla mnoge granice u glazbi, pritom zadržavši svoju jaku čvrstinu. Poslije mnogo godina čekanja, brojnih muzičkih iznenađenja i obrta, Holden je konačno najavio svoj prvi LP koji se sastoji od 10 pjesama, uključujući “Lump” i “10101”. Holden je otkrio da većina utjecaja dolazi iz područja rock-a i punk-a, umesto elektronike.

Neozbiljan kao i uvijek, ovaj superstar DJ je za omot svog albuma, koji će možda biti više down tempo nego što inače očekujemo od Holden-a, izabrao umjetničko djelo sa takmičenja na stranici svoje etikete. Nije nevjerovatno da će Holden, koji je možda više glazbenik nego izvođač, izdati jedan od albuma godine, iako je datum izdavanja planiran početak prosinca.

Tracklist:
1. Lump
2. Quiet Drumming Interlude
3. 10101
4. Corduroy
5. Flute
6. Idiot
7. Lumpette
8. Intentionally Left Blank
9. Idiot Clapsolo
10. Quiet Drumming

Izvor: www.happynovisad.co.yu

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2