Skip to main content
  • 12.06.2007.

Jamie Lewis kreće na Europsku turneju

Jamie Lewis je spreman za novu ljetnu turneju. Ove će godine posjetiti klubove od Ibize do Mykonosa, od Cipra do južne Italije, od Portugala do Francuske i od Norveške do Hrvatske. Uzduž i poprijeko obići će Europski kontinent prezentirajući svoj house zvuk. U Hrvatsku stiže 11. srpnja točnije u Byblos , a 20. srpnja je u Haciendi . Jamie Lewis je dobio i nove europske rezidencije.

Piše: 

To je jedan od najglamurozniji klubova u Barceloni – Catwalk gdje radi od rujna prošle godine, a od lipnja ove godine započinje svoju rezidenciju u Parizu – Club Queens. U produkcijskom svijetu J. Lewis ima dosta pohvala na račun remixa pjesme „Champs Elysees“ od Bob Sinclara a pjesma "Unity" izašla na Purple Music-u, bila je jedna od omiljenijih stvari na ovogodišnjem WMC-u, u Miamiu.

Uz to tu su i nove kompilacije „My girlfriend is out of town 3“ i „Purple Music The Master Collection Vol. 4“. Kako bi na dostojanstven način obilježili 10 godina svog Managementa i izdavačke kuće Purple Music , Jamie Lewis i DJ Pippi uskoro objavljuju mixanu kompilaciju Mykonos Unity 2007. Purple Music je tijekom 10 godina u glazbenoj industriji postao nezaobilazan label za mnoge DJe i producente. Izdavali su uratke za Bob Sinclara, Sandy Riveru, Jamie Lewisa, Knee Deep, Dimitri from Paris, kao i za pjevačice Jocelyn Brown, Inaya Day, Keith Thompson, Lisa Milett i druge.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk