Skip to main content
  • 27.05.2012.

Jarun postaje najveći regionalni klub

Jezero Jarun ili zagrebačko more kako ga vole još nazivati u lipnju postaje najveći klub u regiji s pet plesnih podija.

Piše: 

Naslovna foto

Jarunited

 

Riječ je o projektu nazvanom Jarunited koji je zamišljen da Zagrebu ponudi novi i drugačiji oblik zabave. Pet glazbenih programa, pet stilskih uređenja i tema kojeg nude jarunski klubovi Aquarius (A1/A2), Faces, Gallery i Mansion ujedinjuju se u ideji da svakom posjetitelju Jaruna, posebno istaknutim vikendima kada se projekt Jarunited održava ponudi zajedničku lepezu programa šarolikog programskog i glazbenog opusa te poseban doživljaj kojeg posjetitelji mogu dobiti.

Tako će svi posjetitelji moći uživati u koncertima domaće glazbe uz besplatan ulaz u klub Faces, dok će klubovi Gallery, Mansion i Aquarius ponuditi svjetska gostovanja eminetnih DJ-a, te velikih promotivnih partija festivalskih izdanja sa plaže Zrće.

U svoje kalendare upišite datume 01. i 02.06., 08. i 09.06., 15. i 16.06.– upravo su to dani vikenda kada će se održavati Jarunited, a posjetitelje očekuju nastupi Swanky Tunesa, James Perryja ( Ministry of Sound), Benjamin De Luxa, launch partija Hideout festivala, Papaye i drugih događaja koji se tek iščekuju na Jarunu.

sonus 2
brejcha 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
soul gravity mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.