Skip to main content
  • 29.03.2006.

John Digweed presents Transitions

John Digweed surađuje sa kućom Renaissance već više od 10 godina i to je rezultiralo novim mixom koji će objaviti u lipnju ove godine. Album će nositi ime „Transitions“ a prezentirat će sjajan Digweedov zvuk i odlične tehničke vještine. Kompilacija će izlaziti dva puta godišnje.

Piše: 

John je jedan od velikana svjetske scene. Zajedno sa Nick Muirom ima produkcijski studio iz kojega izlaze Bedrock kompilacije. Radili su i glazbu za animirani film „Spiderman“ a trenutno imaju i dvije stvari u UK Top 40 Chart. Njihova glazba može se čuti i u filmu Trainspotting. Remixi im isto nisu strana stvar jer su remixirali legende poput Quincy Jones, Underworld, The Music, New Order. John kao samostalan DJ i promotor ili producent ima dosta toga u svojoj pozadini.

Zaslužan je za pokretanje karijera Danny Howellsa, Jimmy Van M-a, Chris Fortiera i Luke Faira. Nastupe Johna Digweeda vidjeli su svi kontinenti i narodi. Odradio je uspješno nekoliko turneja s David Bowiem, Mobyem, a bio je i rezident Twilo Cluba u New Yorku. Nastupio je i na partyu Brighton Beach gdje je s Fatboy Slim-om svirao pred oko 250,000 posjetitelja. Na DJ Mag listi ušao je 2001. među prvih deset. Nakon nedavnog reizdanja albuma THE MIX COLLECTION VOL.1 i sada ovog novog koje tek izlazi (Transitions), John će zasigurno imati pune ruke posla a i njegova distribucija jer se i u prvom i u drugom slučaju zasigurno radi o iznimno kvalitetnim mix izdanjima.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2