Skip to main content
  • 23.01.2007.

Johnny Kelvin, vokalist i DJ u Galleryu

Club Gallery od 31. prosinca prošle godine posluje pod novim managementom, a kao rezidenti postavljeni su Frx, Tom i Grade. Momci su se već uhvatili posla pa je prošlog petka gostovao Sergio Flores iz Velike Britanije, a ovaj petak u goste im dolazi Johnny Kelvin (vocalist DJ). Ulaznica je standardnih 100 kuna.

Piše: 

U izvješću kojeg smo dobili petkom se i dalje planiraju raditi gostovanja poznatih house DJa iz cijeloga svijeta. Subotom svira rezidentski trojac (House of Class), a uvedene su zabave četvrtkom i nedjeljom. Četvrtak je tako rezerviran za program Diamond Life. Diamond Life je životna filozofija, koja se još može opisati frazom iz Engleskog jezika seize the day, a da bi Vi uživali punim plućima i svim osjetilima pobrinuti će se svakog četvrtka od 20 do 02 sata uz selekciju cool klupske glazbe u tečnom miksu rezident DJ-i.

Nedjeljom od 14 sati se klub Gallery pretvara u Chillout Caffe, opustite se uz ugodne zvuke chillout glazbe i pripremite za novi radni tjedan….

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2