Skip to main content
  • 21.02.2017.

Jolly Joke na velikoj HR-BIH turneji!

Turneje su kružna zadovoljstva kontinuiteta, donošenja nečeg lijepog u čemu uživaš u očekivane i neočekivane kutke. Samo spakiraš svoje vještine i veselja u torbu i kreneš kuda te put nosi slijedeći nit ritma.

 
Baš ovo učinilo je i jedan pol domaćeg ti Technotica teama, gospodin kojeg već dobro poznaješ s krive strane ponoći, Jolly Joke. Uz pune prste u dualnom formatu s kolegom mu Galincem (x2), uz Heart4Beat ritmičnost i nakrcan party i glazbeno-istraživački raspored, rođeni Pločanin iz svog makarskog doma oderat će jedan regionalni đir sve do kraja srpnja nadodajući nove zavojnice na oprugu plesa.

 
Nakon već proplesanog u srećonoši Felixu u Pločama 17. veljače i primoštenske kraljice zore Aurore, subota, 25. veljače donosi pirovačku avanturu MS Cluba. Skokneš na 28. veljače i objesiš se na lijane Jungle, da bi 3. ožujka rasplesao pak prekogranične nam susjede u BIH u banjalučkom Sokolskom Domu, a samo dan kasnije Mostar pleše uz Jollyja u Arabica klubu.
 
10. ožujka označava povratak na već dodirnutu točku Jungle za sve one koji su propustili inicijalni plesnjak ili su gladni novoga, a 17. ga ponovo nosi preko granice u Bihać gdje se kosti drmaju u Adi clubu. Znaš već da sve najbolje stvari imaju ritam, pa tako u progresiji turneje baca još jednom 18. mig sretnom starteru Felixa u Pločama, a 25. ožujak je vrijeme da i prijestolnica Hrvatske pleše u, već u legendu upisanom sidru elektroničkih generacija, Boogaloou.

 
Lutke su nežive imitacije živog, mimikrije života pomalo zastrašujuće u svojoj mirnoći, no svežeš li im konce i potegneš li prave plešu u Kazalištu lutaka u Zadru, a tvoj konac je 8. travnja baš Jollyjev ritam. 29. pak još jedan pogled preko ramena i povratak u Auroru za novo čekanje zore, da bi 19. svibnja  još jednom plesao i Adi klub u Bihaću. 27. svibnja seli mašine u Underground Tisno, a srpanj započinje 1. nadnevka u TBC Vojarni u Šibeniku. Posljednja bosansko-hercegovačka stanica je Imperium fest na Ostrožcu na Uni 21. srpnja, da bi sve oderalo finalnim tonovima 22. srpnja na Open Airu u Primoštenu.

Et'ga! Sve imaš, sve znaš, tvoje je samo sada da si pikneš najbliži lokacijski punkt na kojem će te Joke liznuti putem progresije turneje i jedan esencijalni savjet –  samo pleši, pleši, pleši!
 
defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk