Skip to main content
  • alt
  • 24.11.2014.

Jon Hopkins za BBC 1 Essential Mix

Britanac Johnatan Julian, no nama poznatiji kao Jon, Hopkins producent je i DJ koji si je u suradnje upisao imena kao što su Brian Eno, Coldplay i David Holmes.

 
Gospodin koji neumorno radi, vrti, piše i producira za filmove i redovno se nalazi na listi nominacija za glazbene nagrade odabran je kao ovotjedni meštar parade za BBC – jev Essential Mix. Izbacio je dvostanu mješavinu koja se prošetala od ambienta, preko melodiozne elektronike pa sve do nešto težeg techna.
{youtube}Q04ILDXe3QE{/youtube}
 
U mix je uvrstio vlastite nikad objavljene radove kao i one Clarka, Panda Beara, James Holdena, Joya Orbisona and Seefeela.
 
O ovom iskustvu imao je za reći: “Nevjerojatan je osjećaj biti dio mix serije koja traje već 20 godina i pridružiti se lineupu koji je uključio toliko ljudi čijoj glazbi se divim. Uložio sam mnogo truda u ovo i pokušao prikazati trake koje su utjecale na moj posljednji album i live showove i pokušao sam izgraditi stvarnu glazbenu strukturu i putovanje u preko dva sata. Zaista se nadam da će svi uživati.”
 
To se nadamo i mi pa izvolite.Poslušajte kako zvuči elektronika s britanskom dušom.

 

 

Jon Hopkins – Essential Mix-SAT-11-22-2014 by Mixing.Dj Livesets on Mixcloud

 
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2