Skip to main content
  • 21.04.2009.

Još detalja oko plesnih prostora za The Garden

Prije nego sastavimo listu najpoželjnijih destinacija za partijanje na Jadranu donosimo još malo svježih vijesti iz Zadra. Glavni stage i velika terasa nalaze se na otvorenom u samom središtu poluotoka. Okružena je stogodišnjom borovom šumom koja stvara prirodni hlad (vrlo korisno za vruće ljetne dane!) a gleda na spektakularnu petrčansku uvalu i u daljini Velebit.

Piše: 

Kako je terasa kružnog oblika, svi imaju odličan pogled na stage, a posebno postavljen razglas garantira i odličnu kvalitetu zvuka.

Tiki Bar i terasa

Tiki Bar i terasa za plesanje savršeno su pozicionirani: nalaze se na samom vrhu poluotoka. Imaju čak i svoj maleni svjetionik! Okruženi su sa svih strana kristalno čistim Jadranskim morem a pogled sa njih puca na otoke nasuprot, odnosno na selo Petrčane. Svi koji vole plesati na suncu ili pod zvijezdama zavoljet će ovu terasu… a za hlađenje tu je i klimatizacija na otvorenom. Pijuckanje koktela na obali, plesanje u valovima, uživancija u zalasku sunca ili ponoćno kupanje oko čarobnih svjetala pod vodom dolaze u kombinaciji sa odličnom glazbom.

{snippet 1}

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2