Skip to main content
  • 3.02.2011.

Još jedan puklon download za Simian Mobile Disco fanove

Nakon što su posebnom akcijom ispromovirali sve singlove s albuma "Delicacies" gdje su ponudili i besplatni download istih, britanski elektronski dvojac Simian Mobile Disco priređuju novo iznenađenje za svoje fanove.

Piše: 

Naslovna foto

Simian Mobile Disco


Naime, svakog ponedjeljka, počevši od 31. siječnja pa do 14. ožujka daju na besplatan download svoje nikad objavljene uratke, remixe i live mixeve. Ovaj serijal napravljen je u svrhu promoviranja američkog Hard Weekend festivala koji se održava 11. ožujka u Oaklandu, 12. ožujka u Los Angelesu, te 18. i 19. istog mjeseca u New Yorku. SMD nastupaju 11. i 19. ožujka, a od poznatijih imena tu su Skream & Benga, Crystal Castles, Egyptrixx itd.

Prvi dostupni download objavljen prije 3 dana je live mix snimljen za nastupa na Sziget festivalu 2010.g. Možete ga downloadati ovdje , bez ikakave problematike i registriranja na site (jedini uvjet je da im ostavite svoju e-mail adresu).

{youtube}Ko5ryBx65ZM{/youtube}

Osim nastupa u Oaklandu i New Yorku, dvojac planira tijekom ožujka odraditi turneju po Americi. Tako su ugovoreni još Denver, Chicago i Miami gdje nastupaju na Ultra Music Festivalu. Evo i previewa novog singla koji rade s Beth Ditto iz The Gossipa.

brejcha 2
soul gravity mobile
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
dobar house mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju