Skip to main content
  • 9.08.2023.

Još samo nekoliko dana dijeli nas od velike istarske glazbene senzacije

Posjetitelji iz 40 zemalja svijeta dolaze na nastup svjetske zvijezde Hot Since 82

Piše: 

Samo tri dana dijele nas od velikog glazbenog spektakla svjetske glazbene zvijezde Hot Since 82 u Vinkuranu za koji se već tjednima traži karta više. Ovaj dugo iščekivani događaj održat će se u povijesnom kamenolomu Cave Romane u subotu, 12. kolovoza, a ujedno je jedan od posljednjih velikih događaja elektronske glazbe na ovoj lokaciji ovog ljeta.

Također, ovo je i jedan od posljednjih ljetnih partija hrvatskog glazbenog brenda BSH. Interes za ovaj ekskluzivni nastup nadmašio je sva očekivanja, pa tako u istarski Vinkuran stižu posjetitelji iz čak 40 zemalja svijeta, njih više od tri tisuće.

Oni će uživati u setu karizmatičnog Engleza iz Leedsa, poznatog po nastupima na specijalnim lokacijama diljem svijeta kao sto su Piratski brod na Ibizi, Laguna u Argentini, tvrđava Revelin u Dubrovniku i brojne druge. Snimke njegovih nastupa broje milijunske preglede, a među njih sada ulazi i Cave Romane što bez sumnje pridonosi promociji kako same lokacije tako i Istre te cijele Hrvatske. S obzirom da je Hot Since 82 redoviti gost brojnih svjetskih festivala i party destinacija poput Ibize, nadolazeći party garancija je vrhunske zabave pod istarskim zvjezdanim nebom, koju ćemo dugo pamtiti.

Na pozornici okruženoj povijesnim kamenolomom, uz Hot Since 82, nastupit će i domaće DJ snage Aldo Morro b2b Yakka, Pablo Panda, Lemon i Fynolla.
 
Ovaj događaj održava se u suradnji s Turističkom zajednicom općine Medulin. Ulaznice za glazbeni spektakl Hot Since 82 mogu se kupiti u sustavu Entrio.hr.

dobar house desktiop
sonus 1
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
sonus 1
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju