Skip to main content
  • 24.02.2009.

Jusker 2009 u Dubrovniku uz velik broj DJ gostiju

Ovogodišnji treći po redu "JUSKER 2009" u organizaciji Dubrovnik Sounds Better dogodit će se 27. i 28. Veljače 2009 u Dubrovačkom Factory Club-u. Prijave za DJ competition koji će se održati prve večeri festivala trajao je punih mjesec dana a prijavljenih su:

DJ S.SAGE
DJ MATTE
DJ VECKI
DJ SPOOX
DJ MP
DJ MICHAEL G
DJ GALE
DJ BLACK HOLE.

Navedeni DJ-i prve večeri pokazat će svoje umijeće prvenstveno u odabiru glazbe, ponašanja na stageu te naposlijetku i u umijeću mixanja te če upravo ovim redoslijedom nadam se biti ocijenjeni kako od strane žirija tako i publike.

Glasuje se putem ulaznice koju ste kupili, a najavljujemo kako je ulaznica 40 kuna i vrijedi za
obadvije večeri. Dobiti čete trodijelnu kartu od koje je jedan dio glasački listić (GLASUJE SE ZA 2 DJ-a iz natjecanja!!!) drugi je ulaznica za prvu i treći za drugu večer festivala!!!

Objava pobjednika prve večeri DOGODITI ÆE SE TOČNO U PONOÆ DRUGE VEČERI FESTIVALA te taj dj ulazi u line up druge večeri uz dodjelu nagrade (NAGRADA + PLAKETA ''JUSKER 2009'').

Druga večer rezervirana je za promociju CD-a druge Dubrovačke elektronske kompilacije ''DUBROVNIK SOUNDS BETTER'' na kojoj se nalaze 12 DJ Pruducenata iz Dubrovnika. Oni su:

JEFF
STUDIO LEGALE
LANE, AUDIOMETRIC
ALEN BAJD
JAKŠA PAVIČEVIÆ
I1 AMBIVALENT
MARO
HARIS
COBRA
TORRES
MATISE.

U ''LINE UP-u'' vas očekuju DJ-i : FUNKHOLE, JEFF, GUNCH, JAKSA PAVICEVIC, TINO, GATA, COBRA, MATISE, ALEN BAJD, AUDIOMETRIC, ROBY & MONY, MARO, KAYO, SLIM i TORRES. Kao gosti prijatelji večeri dolaze nam DJ NANE i DJ ISMIX iz Sarajeva .

Piše: 

{snippet 1}

sonus 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 2