Skip to main content
  • cassy
  • 27.11.2012.

Kad Craig intervjuira Cassy!

Novinari će često u svojim intervjuima s poznatim DJ-ima i producentima uglavnom pitati pitanja vezana isključivo za glazbu, ali što pitaju DJ-i kad se intervjuiraju međusobno saznajemo kad Carl Craig intervjuira Cassy.

Piše: 

Naslovna foto

cassy

Idući Cocoon Heroes party održat će se narednog vikenda u Londonu, a između ostalih, glavne zvijezde večeri su Carl Craig i Cassy, koji će održati b2b set. Tom prigodom je Craig intevjuirao Cassy u jednom totalno neformalnom razgovoru.

Tako saznajemo da Cassy ne bi nikad bila muško. 'Mora da je teško imati to nešto (penis, op.) što ne možeš kontrolirati, iako dolazi s puno prednosti.', kaže Cassy. Također priznaje da seks i žudnja utječu uvelike na njenu kreativnost (kao i na sve u svijetu), što vidi u odrastanju u Beču, gdje, kaže, sve nekako na kraju vuče prema seksu.

Carl Craig

Kad bi bila u mogućnosti upoznati se s sa svojom šesnestogodišnjom verzijom, Cassy bi joj  rekla da vjeruje u sebe, da je lijepa talentirana djevojka, da mora biti hrabra i da ne sluša onaj loši glas u sebi.

Kao svoj najveći uspjeh vidi upravo taj uspjeh da je postigla sve što je htjela bez podilaženja sumnji i negativnosti, a kao neuspjeh, upravo suprotno, kad ju je sumnja odvela na krivi put. Ako bi mogla birati, na piknik bi voljela otići sa svoja dva najomiljenija umjetnika, Pierreom Laurentom Aimardom (francuskim pianistom) i Danielom Day Lewisom (glumac), a da sad dobije 100 tisuća funti kupila bi si stari Porsche iz 1980. godine.

Cijeli intervju pročitajte OVDJE.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2