Skip to main content
  • 17.04.2022.

Kada čovjek na solo kampiranju slučajno završi na ilegalnom raveu

Oliver Broome, iz Wortleyja u Leedsu, imao je "najnevjerojatniji vikend" nakon istraživanja i kampiranja u Oxenhope Stoop Hillu u Bradfordu

Piše: 


Zaljubljenik u avanturu na otvorenom otišao je na "opuštajuće" kampiranje prije nego što je naišao na ilegalni rave. Zagriženi turista voli istraživati ​​i kampirati u područjima diljem Yorkshire Dalesa, ali njegova posljednja avantura bila je najnezaboravnija.


Photo by Shopify Partners from Burst

29-godišnjak na svojoj Instagram stranici dijeli svoje avanture koje su često sjajne fotografije s prekrasnim pogledima. Oliver je tijekom vikenda mislio da je pronašao "savršeno mjesto" za odmor. No, nedugo je "pomislio da će biti ubijen", jer je izvan šatora čuo neobične zvukove.

Pogledajte video u nastavku…

"Ubrzo sam se smjestio, napravio si termofor oko 22:30 i ugurao sam se u svoju novu vreću za spavanje. U ovom trenutku noć je postala vrlo čudna. Čuo sam kako neki momci pričaju i činilo mi se da se približavaju, očito sam usred ničega pa sam se usrao, mislio sam da ću sigurno biti ubijen!! U svakom slučaju pričalo se poprilično izvan mog šatora pa sam izašao da provjerim što se događa, da vidim 4 momka kako nose agregat. Ubrzo nakon toga pojavilo se 50-ak ljudi noseći zvučnike, DJ opremu i sve su to testirali.

Bio je to samo ilegalni rave odmah pored mog šatora, tako da nisam imao izbora nego zaglaviti i pridružiti se zabavi i moram reći da su bili jako susretljivi, opskrbili su me pivom za noć. Oni su bili jednako začuđeni što su naišli na mene, kao i ja, na primjer, kakve su šanse za ovo usred apsolutnog ničega. Doslovno nisam spavao na ovom putovanju, pokušao sam spustiti glavu oko 3 ujutro dok je rave još bio u punom jeku. Nije me samo acid techno držao budnim…"

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2