Skip to main content
  • alt
  • 5.02.2015.

Kameleonska plesna kamuflaža u veljači

Majstori kamuflaže, nindže svijeta životinja koji su zajahali dugu i ovladali njome. Ali mi govorimo o drugom Kameleonu. Onom splitskom koji vam je u veljači spremio svašta.

 
Tako vas ove subote na pomolu, 7. veljače, čeka Totalni party. Zašto totalni? Zato jer se Totalni FM radio odlučio udružiti s kameleoncima i oderati jedan pošteni do jutra s Studiom 54, DJ Antom i Jakir Brothersima. No ima caka, a to je da se upada samo na pozivnice no doći do njih je čas posla.

alt

 
Da bi si ugrabio svoju rezerviraj je SMS-om (ključne riječi TFM PARTY i svoje podatke šalji na 60 0 60 (2,40 kn)) ili ju skupi odmah na Totalnom u Velebitskoj 63 u Splitu ili u klubu Kameleon! Pusti hostesama na ulazu da te pofotkaju jer će se fotke naći na FB Totalnog FM-a i možda baš ti dobiješ 5 dana free u hotelu Adria Ski za sebe i četvoricu svojih najboljih frendova (iako nam se čini da ako osvojiš odjednom postaješ svačiji najbolji frend).
 
Na dan zaljubljenih nema veze imaš li ili nemaš kome buljiti duboko u oči dok mu pričaš slatke besmislice jer te u Kameleonu čeka Simulation presents Jimpster. Jimpster već dva desetljeća pali po londonskoj house  sceni i jednako toliko se i zatvara u studio kako bi umesio svoje glazbene umotvorine. Ovaj vlasnik Freerange recordsa zadužio je londonski house i deep house svjim izdanjima, a u Kameleonu će ljubav širiti od jedanaestice pa dok ne svane. Upad je 40HR novaca prije ponoći i 50 nakon. Tu je i Duje Lalin i rezident Simulationa Pille.

alt

 
21. veljače, aka točno mjesec dana do službenog početka proljeća, u klubu započinje još jedan E! Nights Live. U ovom izdanku noć će naelektrizirati Ante Jakir za pultom u neobičnoj kombinaciji s jednim od najsexy instrumenata, vrućim saksofonom Marina Klarića.
 
A veljaču završavamo 28. u super šmensi modusu na još jednom Samo Moderno! partyiju na kojem za vaše auditorno zadovoljstvo vrte Pille, Ivan Dudda, Klox i Vice Vicious. Stoga svim splićanima, splićankama i onima koji se tako osjećaju želimo fenomenalnu veljaču s tisuću kameleonskih lica.
 
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star desk