Skip to main content

Karantena 3.0 u svibnju

Nakon tromjesečne pauze i izvrsno odrađene KARANTENE 2.0 LoopJunkies nastavlja dalje…ovog puta naouržani do zuba. Karantena 3 ugostit ce Riječku MASU koja djeluje i postoji od 2003. godine s svojim [dramen'beis] programom u klubu Točka. Ugostili su: confusion, sub:system, Illegal krew, LoopJunkies i mnoge druge u svom programu. Članovi MASE su Sven Nalis, Helena, Yazna, Antwone, Flip i SHL, te Lole.Kee.Bolek kao stalni suradnici MASE!

Piše: 

Osim njih predstavljamo i riječki vizualni team Lole.kee.bolek ova Audio/vizualna grupacija proizašla iz zajedničke suradnje na profesionalnim projektima i druženja na raznim drugim projektima koji uključuju live performing, VJ-ing, DJ-ing, audio/video produkcija, grafički design i fotografija, web tehnologije.. Pod ovim nazivom djeluju od 2005.g., a ime uzimaju po popularnim likovima iz dječjih crtića iz razloga što su, poput njih, uvijek spremni na dobru zabavu i pustolovine. Video instalaciju ce postaviti Xplode iz LoopJunkies tima vec poznat dobrim video kolažima. Publiku zeljnu toga ni ovaj put nece razočarati! Osim MASA kru-a nastupiti će i LoopJunkies rezident DJevi DRIZZT i VIZITOr

SVEN NALIS

Za dj-ing se poceo zanimati sa 17 godina, kada je jos bio partyjaner i pohodio tehno dogadjaje sa kojima se je uveo u svijet elektronske glazbe. Shvativsi da samo slusanje glazbe nije dovoljno, zapocinje se zanimati za dj-ing. U to vrijeme uvjezbava svoju dj tehniku sa techno plocama. Nakon odredjenog perioda pocinje se sve vise i vise zanimati za drum and bass glazbu koja mu zvuci i dinamicnije i kvalitetnije. Odlucuje se posvetiti tom pravcu elektronske glazbe. 9. svibnja 2003. prijavljuje se na dj contest i osvaja drugo mjesto, sto mu je pomoglo da se afirmira kao dj. Kasnije su uslijedili razni nastupi po rijeckim klubovima i sire (Fun Academy, Carnival Party, Sunrise Festival, Tocka, Orlando Klub u Dubrovniku…). Nastupa kao rezident dj na dnb happeningu pod imenom [dramen'beis] u rijeckom klubu Tocka. Svira razlicite
stilove dnb-a kao npr. dark-synthetic tech step, hard step i liquid sa varijacijama na te vrste, a uz dnb svira i breakbeat.

 

FLIP

Zanimanje za elektronsku glazbu Ivo Opancar pokazuje vec u 16 godini, a nedugo zatim kupuje svoj prvi mixer i gramofone. U pocetku je svirao techno, ali kasnije otkriva drum and bass i ozbiljno se prihvaca tog pravca elektronike. Sviranje sa plocama mu nije bilo dovoljno, pa je stoga odlucio da svoju tehniku dovede na visi nivo – uvjezbavanjem scratch tehnike. Nastupao je po Rijeci i okolici, a rezident je na [dramen'beis] eventu u Tocki. Nije ogranicen na odredjeni stil i svira razne podvrste dnb-a kao driving tech step, liquid dnb, hard step i slicne podvrste. Takodjer vrti i old skool hip-hop + trip hop + scratch samples i accapelle na vinilnim plocama.

KLUB KOCKA
KARANTENA 3
13.05. subota
23:00 sata
25 kuna

sonus 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web