Skip to main content
  • 4.05.2006.

Kayo gostuje u Sarajevu

SarajevskI klub The Bar, (6. srpnja) nakon Silicone Soul dvojca gost Hughesa će ovaj put biti dubrovački DJ KAYO / Southspirit Collective. KAYO je jedan od začetnika dubrovačke el. scene, prisutan na istoj od samih početaka kao predstavnik najmladje populacije okupljene u ex Arsenalu ( Dubrovnik ). Sa DJ Marom svojevremeno je oformio Southspirit Collective pod cijom etiketom organizira partije u Dubrovniku i dubrovačkoj regiji, te promovira moderni sintetički zvuk.

Piše: 

Osim angažmana u Southspirit Collective, jedan je od pokretača projekta Usual Suspects. Redovno je zadužen za "party" otvaranje "Dubrovačkih Ljetnih Igara" s Ian Pooley-em na line up-u, te neizostavan na line up-u novogodišnjeg  partija "GATE" koji se organizira proteklih šest godina. Do sada je miksao sa mnogim facama od kojih izdvaja nastupe sa Darren Roach, Steve Rachmad, Dave Mothersole, Ian Pooley, Shinedoe, Valentino Kanzyani, Terry Francis, Silicone Soul, Get Fucked, Evil Eddie Richards, Roberto Q Ingram, Marshall Jefferson… a od nastupa po klubovima van hrvatske izdvaja nastup u underground klubu "FLEX" ( Wienna ) i "Livingroom"( Keln ). Rezident je kluba "Lazareti"( Dubrovnik ) a muzika koju miksa je mješavina electro house / tech house / progressive house.

 

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2