Skip to main content
  • 19.05.2016.

Kaže ona narodna: Po afteru se dan poznaje!

Jutro je samo jutro ako nije nabijeno elektroničkom strujom u masi poluživih i sretnih s već satima beata u kostima iza sebe!

 
Ako jest, tada nije više jutro nego postaje jutro nad jutrima okrunjeno sasvim cool nazivom "after". Jer sve što ode gore mora se spustiti i dolje sa stilom. Pa kada srca plamte gore bliže stratosferi, kad ti strobo gađa kožu i ritmovi šanka podmazuju sinestezijom beat s podija toliko si visoko da ako padneš treskom u stvarnost morat će doći hitna, pa ćeš objašnjavati, pa će se skupiti narikače, pa treba ljudima dati ića i pića onda kad su se već skupili… Kome to treba? Dakle da ne bi zveketom pao s neba dajemo ti tako afer ljestve.

 
Stanovnici i stanovnice podzemlja, oni koji se najbolje osjećaju zaogrnuti u mrak i bliže središtu zemlje, tri razine ispod gradskih pločnika, tako su nakon redovnog klupskog programa, koji će oderati oko ponoćne ure, usrdno i ponosno pozvani na službenu aftericu Future Scopea w/ Terry Francis & Metodi Hristov gdje domaće vatre drže upaljenima ponad podija Fuckhar, Shi Pe i Sthekerson.
 
Pa nazovi majku, babu ili tetku, reci im odmah da ćeš pojesti ostatke nedjeljnog ručka, poslušaj 10 minuta monologa i bijesno dizanje šaka u nebo matrijahata familije, daj im jednu zvučnu pusu i objasni da ovo nije after koji se propušta. Juha se uvijek može podgrijati, a sjećanja baš ne stanu u mikrovalku!

 
Na  2. po redu F. Scope w/ Terry Francis & Metodi Hristov [21.05.2016] @ OFFICIAL AFTER PARTY @ TABOO CLUB, 21. svibnja, tako do dva ujutro (aka špica) upadaš za cijenu entuzijazma okineš li "Attending" na eventu! Za sve one kojima se taj dio čini kao gnjavaža ili koji su inkognito i ne smije se znati kamo će redovna cijena upada je 30 novaca ili, dolaziš li nam direkt kada zvučnici Future Scopea utihnu, na aftericu upadaš za dvadesetku ako nam pokažeš sticker kojim su te blagoslovili na teleskopiranju u budućnost.
 
 
Eto to bi bilo to, poveži sve labave rubove tjedna, dovrši onu tablicu, zatvori skripte, daj šankeru kod faksa pauzu od toga da ti radi kavu i zagrij se s nama u petak, 20. svibnja uz Fuckhara, Sina i NMR-a dok čekaš subotu! Podije je odgovor! Zar je uopće važno koje je bilo pitanje? Vidimo se u Taboou!
 
 

TABOO CLUB ZAGREB

Grgura Ninskog 2 / CRO
FACEBOOK:TABOO CLUB
 
 
sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk