Skip to main content
  • 24.12.2019.

KBS Badnjak sa rezidentima, pa Petar Dundov u Crkvi

Crkva nas časti odličnim programom na sam Badnjak uz KBS rezidente, a subota 28.12. rezervirana je za gostovanje Petra Dundova.

Piše: 

KBS X-Mass party večeras predvode Bronski, Marcel i Dino Jukić. Ulaznica je 30 kn do ponoći, a 40 kn poslije.

Iza aliasa Bronski krije se Josip Bajić, koji je zajedno s kolegom mu Heryom čovjek iza osnivanja plesno obljubljenih Deep'n'Delicious večeri. Bronski je u zvučno sjeo prvi puta u rodnoj Kutini, da bi linija odvela put riječke scene, a Zagrepčani su ga nerijetko mogli uhvatiti kako se njegova glazba gusto i ugodno cijedi zidovima Sirupa. Ove godine bio je vrlo zaposlen na brojnim festivalima u Hrvatskoj, a definitivno mu puno znači što se upisao na line up Sonusa.

Marcel pak stiže iz progressive kuta. U žanrovskoj fuziji minimala i deepa, nastaje melodičan i progresivan zvuk kojeg gotovo opipljivo možeš slijediti kao te vodi nekamo. Kamo točno? Ne znamo. Ovdje također vrijedi ona stara: "Idi (na Rise Up) pa vidi!" Pokretač je Liminala koji se redovito održava u opatijskom Gervaisu.

Dino Jukić, kao član KBS Entertainmenta svoju prvu rezidenciju u riječkom Galileu iskoristio je najbolji način, te od tada dobiva nastupe i drugim klubovima po Hrvatskoj poput Carnival DJ sessions, KBS Warehouse @SDF, Girandella Beat Beach. Također je i član Madafunkaz live acta house glazbe.

Subota, 28.12. Electric Carpet – Petar Dundov

Od 2010-te Freakshow zabave oduvijek pruzaju nezaboravno iskustvo za sve ljubitelje underground elektroničke glazbe. Electric Carpet će vas odvesti na čarobno putovanje; Perø je pazljivo odabran da napravi najbolji uvod u cijelu priču, dok će Dundov i Šošo nastaviti širiti pozitivne vibracije sve do jutarnjih sati. Budite spremni na još jedan ludi party o kojem će se dugo pričati…

Perø

Od Pule pa do Stockholma, Copenhagena i Osla, u zadnjih nekoliko godina Perø je gradio svoj put sve do povratka u rodnu Istru gdje je odlučio nastupati pod vlastitim nadimkom te pokrenuo izdavačku kuću “After Us” zajedno s društvom kojeg povezuje slična vizija prema glazbi. Oni ujedno vode “7296272962” youtube kanal i renomirani “Proper Techno” podcast serijal. U vrlo kratko vrijeme predstavili su label sa vinil i digitalnim izdanjima na kojima potpisuju Mattias Friddel, Nihad Tule, SevDah, Volster, Ray Kajioka, Stefan Vincent, itd. Njegov muzički stil biti ce savršen uvod u ovaj eklektični party.

Šošo

DJ Šošo je legendarni riječki majstor zabave i lounge guru, organizator “La Vie En Rose” party-ja i čovjek sa karizmatičnom vizijom elektronske glazbe; jednostavno rečeno – unikatan. Njegova nedjeljna hit emisija na radio Rijeci devetu godinu zaredom oduševljava brojne fanove, a nerijetko se tu nadju i techno uratci. Njegovi techno korijeni su nadahnuti poznanstvom sa Sven Vath-om i njegovom 'Cocoon' filozofijom konstantne transformacije techno i house glazbe. Kada ga jednom dozivite za DJ-pultom doslovno ćete razumijeti zašto se njegovi setovi mogu najbolje opisati kao „različiti“. Definitivno pravi eklektični finale za prave clubbing „freak-ove“.

sea star desk
soul gravity mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.