Kevin Saunderson

Kevin Saunderson Elevator Tour 2006

Ponedjeljak, 27 Ožujak 2006

Nesumljivo je da ćemo u 2006-oj godini prisustvovati pravom glazbenom spektaklu jednog od najvećih detroitskih techno ambasadora Kevina Saundersona , čovjeka kojemu je uspjelo da uz Inner City i The Reese.

Project, mračni detroitski techno direktno iz undergrounda preseli u srca svih zaljubljenika u glazbu širom svijeta. Za proslavu specijalne okrugle brojke , 20 godina producentskog rada, Kevin nam priprema i adekvatnu feštu; specijalni D.J set ( 3 hours from House to Techno) na kojem će se pozabaviti gramofonima, CDJ1000 scratch CD playerima + dodatak rhythm mašine.

Pravi show serijal koji će Kevin raditi nakon one najuspješnije E-Dancer turneje održane kasnih devedesetih, izaziva veliku pažnju medija i publike gdje god se pojavi. Čast nam je i neizmjerno zadovoljstvo obavjestiti Vas da će Kevin Saunderson a.k.a Elevator gostovati u Zagrebu u klubu „the best“ u subotu 01. travnja od 22 sat u sklopu F-scope serijala, te pod pokroviteljstvom Transport Footweara. Ljubitelji izvornog zvuka kao i oni koji traže inovacije i inventivnost, definitivno će doći na svoje, što mogu zaključiti iz riječi Kevina Saundersona;

 

Forget what happened in the past. It was good, but let's move on...

Kevin Saunderson Elevator Tour 2006