Skip to main content
  • 12.03.2014.

Kiki, Frajman i Felver ponovno zajedno

Ako nekom još uvijek iz naslova nije jasno o čemu se radi, podsjetit ćemo da se iza imena Kiki, Frajman i Felver krije klupski program Stereo Studio koji je punio Tvornicu dugi niz godina, te je ugostio neke od najvećih izvođača svjetske elektroničke muzičke scene.

Piše: 

Naslovna foto

Frajman


Kino Klub Jadran film ugostit će ovaj trojac u subotu, 15.03. Ulaznice su 30 kn do ponoći ili 40 poslije.

■ KIKI
O Kikiju ne treba puno pisati. Na sceni je oko dvadesetak godina, a smatra se najboljim elektronskim izvođačem na području bivše države. Rezidencijama u jarunskom klubu okupio je veliki broj obožavatelja, među kojima je i vrlo često bio i Umek.
{youtube}vCYLpLtq8Cs{/youtube}

■ FRAJMAN
Frajman se ubraja u najveće hrvatske DJ-eve koji su pridonijeli stvaranju klupske scene kakvu danas poznajemo. Svoju karijeru započeo je u Lapidariju, a nedugo zatim, zajedno s Kikijem, pokreće rezidencijalnu večer Loops u Aquariusu zbog koje je Zagreb ucrtan u mapu elektronskih meka. Oni malo stariji pamte ga i po emisiji Deep FM na Radiju 101.
{youtube}vjNX-v62FQg{/youtube}

■ FELVER
Felver se smatra jednim od otaca zagrebačke scene. Svojim likom i djelom utjecao je na mnoge buduće generacije elektronskih glazbenika, a kroz njegovu ‘školu’ prošla su mnoga imena trenutačne scene. Glazba je sastavni dio njegove svakodnevnice, kako sam kaže, od pamtivijeka, a starije generacije ga pamte po Cosmic Disco programu u Aquariusu. Krajem devedesetih pokreće jedan od najpoznatijih klupskih programa u regiji Stereo Studio, koji postaje najveća tech house organizacija u Hrvatskoj.
{youtube}i424k84Pxn0{/youtube}

sea star mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
soul gravity mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star desk