Skip to main content
  • alt
  • 15.08.2014.

Klasik u novome ruhu

Ima stvari od kojih nas uvijek prolaze trnci, stvari koje nikada neće zastarjeti  jer nadilaze kategoriju vremena, a jedna od tih je i klasik “Bells” Jeffa Millsa.

 
Prvotno isproducirana 1994. godine,  traka je izašla službeno tek dvije  godine kasnije na izdanju “Purpose Maker”, a  sam Mills je rekao kako mu je ta traka nešto poput službena pozdrava.  Dva desetljeća nakon njezina nastanka, traka je i dalje nadahnuće brojnim producentima, a najnoviji edit i to piano dolazi od strane izvrsnog talijanskog techno  producenta i DJ Raffaelea Attanasia.
{youtube}_YJthlXby0o{/youtube}
 
Raffaele Attanasio zasigurno nije nepoznato ime ljubiteljima underground techna, a riječ je ne samo o producentu i DJ već i o akademski obrazovanome pijanistu. Njegove su trake našle mjesto u setovima veličina kao što su  Len Faki, Luke Slater, Ben Sims, Kirk Degiorgio, Chris Liebing, Marcel Dettmann, Ben Klock, Juan Atkins, Derrick May ili Oscar Mulero.  Njegov techno je dubok, melodiozan i tripoidan, baš kao i klasik koji je preoblikovao, a koji možete skinuti ovdje.
 
brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2