Skip to main content
  • dj shadow
  • 22.12.2012.

Klub u Miamiu objavio ispriku DJ Shadowu

Podiglo se puno prašine kad je DJ Shadow otjeran sa stagea prošli vikend u klubu Mansion u Miamiu nakon što mu je objašnjeno da je njegova glazba previše "futuristička" za publiku, toliko da je uprava kluba obećala da se takvo nešto neće više nikada ponoviti.

Naslovna foto

dj shadow

DJ Shadow je kasnije izjavio da ga uopće nisu ni trebali bookirati u ovom poznatom klubu koji si je zbog takve odluke donio puno više štete nego koristi, još kad se prisjetimo da je iz istog kluba otjeran i Dennis Ferrer, jer nije puštao dovoljno „komercijalnu“ glazbu. Za razliku od Ferrera koji nikad nije dobio ispriku, uprava kluba objavila je službeno očitovanje i žaljenje zbog donešene odluke iz koje su kažu izvukli pouku.

{youtube}1Oj-dzIeaME{/youtube}

Pa u službenoj isprici stoji: „Upućujemo našu iskrenu ispriku DJ Shadowu i njegovim fanovima zbog toga što smo skratili njegov nastup u klubu Mansion prošlog vikenda. Ovakva se greška nije trebala dogoditi i neće se dogoditi ponovno, posebno zato što smo s ponosom htjeli stvoriti okruženje koje ugošćuje i respektira inovatore poput DJ Shadowa. Naučili smo puno iz ove pogreške i napravili smo izmjene u našoj organizaciji kako bi osigurali da vizija Mansiona kao kluba i vizija naših gostiju ne bude kompromitirana više nikad.“

U redu za ispriku, ali dio gdje se pozivaju na okruženje koje respektira inovatore i ima viziju, u potpunosti je glupost. Mogli su barem ostati doslijedni i objasniti da se u njihovom prostoru preferira komercijalniji zvuk i hitovi s radio postaja.

{youtube}1jq2P-dQzbc{/youtube}
 

soul gravity desktop
brejcha 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.