Skip to main content
  • 11.03.2008.

Klubska Scena i Beton Crew uz Ian Pooleya otvaraju party program kluba Frotea (Čitluk, BiH)

Višemjesečni pregovori s menadžmentom novootvorenog kluba Frotea u Čitluku, rezultirali su dogovorom o održavanju događaja moderne house glazbe dva puta mjesečno. Organizaciju i promociju potpisuje ekipa s portala Klubskascena.com u suradnji s Beton Crew-om iz Mostara. Nema sumnje da će trenutno jedan od najposjećenijih disco-clubova u ovom dijelu regije krenuti stopama mnogih inozemnih klubova te svojim gostima ponuditi moderniji niz glazbenih gostovanja.

Piše: 

 

Otvaranje programa moderne elektroničke glazbe predviđeno je u subotu, 5. travnja uz gostovanje Ian Pooleya iz Njemačke. Ian Pooley zauzima specijalno mjesto kod svakog clubbera na ovim prostorima. Već godinama nastupa i publika ga nevjerojatno cijeni. Nakon što se prijateljski rastao sa starom izdavačkom kućom – V2 Records Ian Pooley si je postavio više ciljeve nego ikada. Ian Pooley trenutačno je jedan od najjačih producenata u domeni house glazbe, maestro deep disco housea. Frotea ga je dobila baš nekoliko tjedana pred objavu njegovog novog studijskog albuma “In other words”, s kojim se vraća svojim korijenima. Produkcijski to više nije filtrirajući house, to više nisu brazilski beatovi, to je Ian sa utjecajem Detroita. Uz glavnog gosta 5. travnja nastupaju i Sasha Gardijan iz Šibenika inače stalni član postave kluba Hacienda Vodice, te predstavnik Beton Crewa – DJ Megahertz.


Disco klub Frotea počeo je sa radom u listopadu 2007.g. Radi se o najvećem klubu u regiji sa kapacitetom od preko 3000 osoba, a tu su još 7 šankova, fast food, velika VIP loža te niz manjih separea. Vrhunski svjetlosni efekti uključuju najmodernije laserske i led sustave te projektore s čime stvaraju atmosferu za opuštanje i zabavu. Sustav ozvučenja je također vrhunac ponude sa preko 20kw zvučne snage. Prostor za nastupe prostire se na oko 1200m2 od ukupno preko 2500 m2, opremljen vrhunskom audio i svjetlosnom opremom.

 

Događaji će se u Frotei odvijati redovito svako 2 tjedna.

{snippet 1}

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2