Skip to main content
  • 27.10.2006.

Klubska Scena novitade

Rubrika DJ Diary je već krenula. Idući tjedan donosimo najsvježije vijesti iz života Johna Acquavive. Dugo najavljivani intervju s njim također će idućeg tjedna ugledati svjetlo dana. No, to nije sve jer pitali smo nešto i dnb zvijezdu Johna B prilikom dolaska u Zagreb a posjetili smo i Gallery te susreli Kurda Mavericka iz Italije.Puno […]

Piše: 

Rubrika DJ Diary je već krenula. Idući tjedan donosimo najsvježije vijesti iz života Johna Acquavive. Dugo najavljivani intervju s njim također će idućeg tjedna ugledati svjetlo dana. No, to nije sve jer pitali smo nešto i dnb zvijezdu Johna B prilikom dolaska u Zagreb a posjetili smo i Gallery te susreli Kurda Mavericka iz Italije.
Puno vijesti posljednje vrijeme stiže u našu redakciju tako da smo skroz zatrpani. Vijesti smo stoga podijelili u 4 glavne kategorije. (Ekskluzivne, vijesti iz svijeta, vijesti iz Hrvatske i susjednih zemalja, te najave album izdanja).

Rubrika Press Room polako se nadopunjava. Nakon sto smo stavili logoe i bannere, sada su dodane osvrti medija na naš portal te naše događaje.

Ukoliko imate radio ili TV emisiju a željeli biste je uvrstiti na našu listu slobodno nam se obratite putem kontakt obrazaca.

Emisija Midnight House poziva sve mlade i ne-afirmirane DJe ili producente da im se jave ukoliko imaju želju nastupiti ili se predstaviti široj javnosti. Info: house@radiodalmacija.hr

Galerije slika iz 2005. se polako popunjavaju, a kad se dovrše, onda slijede galerije iz 2000.g. i ranije jer prema anketi koja je postavljena na stranici najviše Vas interesiraju te fotografije. Naravno, da ćemo tijekom vremena objaviti sve slike uključujući i one iz razdoblja od 2000. do 2005.g.

Evo i jednog poziva za one koji nas čitaju u Sloveniji. Naime, u potrazi smo za jednim fotografom pa ako netko ima afiniteta neka nam se javi putem kontakt obrasca.

Najavljujemo nove klubske večeri u našoj organizaciji. Lokacija: Split. Uskoro više informacija na stranici!

Ugodan party vikend!

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2