Skip to main content
  • 8.03.2007.

Klubska Scena organizira autobus za gostovanje Dave Clarkea u Zagrebu

Povodom 6. rođendana Klubske Scene a u suradnji s Boogaloo klubom možemo razveseliti sve ljubitelje Dave Clarkea koji svira u Zagrebu 23. ožujka na način da ćemo organizirati autobusno putovanje / turneju Split – Zagreb – Split s uključenom izuzetno povoljnom autobusnom kartom i ulaznicom u klub. Cijena paket aranžmana je 230 kn.

Piše: 

Polazak je u petak iz Splita, 23. ožujka na dan partya i to u popodnevnim satima, a povratak u subotu poslije partija. Do Zagreba se ide starom cestom a povratak će se odvijati auto-cestom. Broj ulaznica je ograničen. Rezervacije se primaju na broj mobitela 091 1701 653 i 091 521 8402. Paket aranžmani plaćaju se isključivo u gotovini zaključno do 19. ožujka. S obzirom na interes koji vlada na ovim područjima poslije toga datuma više se neće moći obaviti kupnja paket aranžmana za predstojeći party.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2