Skip to main content
  • 12.10.2011.

Klubska Scena priprema specijalizirani radijski prilog

HRT Radio Split i Klubska Scena surađuju već dvije godine. Isprva je suradnja započeta distribucijom dvosatnih tjednih emisija izvođača poput Above & Beyond i Stonebridge u noćnim terminima, a nastavlja se novim idejama.

Piše: 


U ovim trenucima snimaju se pilot projekti koji će kroz narednih par tjedana krenuti i putem radijskog etera za slušatelje. Kroz 15 minuta specijaliziranog priloga koji će ići četvrtkom predvečer vodimo Vas u srž događaja na HR klubskoj sceni. Iz tjedna u tjedan najavljujemo najzanimljivije događaje u Hrvatskoj, čitamo interesantne novosti sa scene i promoviramo Hrvatske producente elektroničke glazbe.

Ako mislite da bi se Vaša produkcija trebala vrtiti u eteru našeg priloga pošaljite nam svoje ideje, radove, itd. na info@klubskascena.hr jer sve ovo radimo kako bi dizali svijest mladih o urbanoj sceni. Do tada slušajte naše emisije petkom od 00.30h "The Flavour The Vibe" koju producira Stonebridge, te subotom od 23h "Trance Around The World by Above & Beyond".

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2