Skip to main content
  • Image

Klubska Scena u rujnu donosi…

Klubska Scena u rujnu donosi niz zanimljivosti iz svijeta elektronske glazbe. Ponekad se upitamo odakle krenuti? DJ Diary je nova ekskluzivna rubrika naše stranice u kojoj ćemo Vas približiti načinu života pojedinih DJa tijekom njihovih nastupa.

Piše: 

Naslovna foto

Image

Vrijeme je da doznate kako svjetske zvijezde žive, gdje su i u kojim klubovima svirali, koji su im planovi za budućnost. Svoje priče poklonit će nam John Acquaviva, Jeff Bennett, Zero i DJ Ronin, ali polako, polako to je tek početak jer u pregovorima smo s njih još nekoliko. Chat je nova opcija koju možete isprobati ukoliko ste registrirani član naše stranice. Ovo je još uvijek prva verzija chata i radimo na poboljšanju izgleda istoga te funkcionalnosti. Budući da smo aktivno počeli stvarati bazu podataka naših članova, korisnika i stalnih čitatelja sve one koji su se registrirali molimo da ispune upitnike i detalje u profilima kako bismo imali kompletne informacije. Članovi će u budućnosti imati i posebne pogodnosti a o čemu se točno radi saznajte uskoro.

Club Info je rubrika koja je krenula ljeti a u njoj ćemo se pozabaviti informacijama o klubovima u zemlji i inozemstvu koji su aktivni na sceni. Slična rubrika „Festivalski vodič“ brinut će se da točno i na vrijeme doznate koji nas festivali očekuju u narednim mjesecima.  

Forum Klubske Scene
dobio je novi izgled. Uz to moderatori trenutno vijećaju i donose važne odluke vezane za budućnost foruma pa ćemo do kraja rujna imati nekoliko novih i zanimljivih tema.

Klubska Scena odnedavno je dostupna za čitanje i gledanje putem mobilnih uređaja. Ako imate malo modernije mobilne uređaje s kojima možete otvarati slike bolje rezolucije i ako se možete spojiti na internet, dovoljno je otići na google tražilicu i upisati „klubska scena“ ili jednostavno upisati našu adresu. Vaš će se mobitel browser brzo prilagoditi a na Vašem ekranu ugledat ćete naslovnicu našeg portala.

Rubrike downloads čekaju svoju premijeru u suradnji s emisijom Midnight House a rubrika Press se još uvijek testira i morat ćemo odgodit njeno lansiranje još minimalno tjedan dana.

U suradnji s klubom "Gallery " tijekom cijele sezone imat ćete priliku uživati u ekskluzivnimfotogalerijama i intervjuima s čuvenim svjetskim DJ-ima.

Clubbing Scene je projekt Klubske Scene na engleskom jeziku. Stranica će se bazirati na scenu u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji ali pojedine će rubrike djelovati na svjetskoj razini kao galerije slika, recenzije, vijesti i još neki sadržaji.

Sudjelujte u kreiranju portala, postanite naš suradnik ili jednostavno posaljite mail redakciji i dajte nam prijedlog za poboljšanje stranice.

wls 20 mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 desktop