Skip to main content
  • alt
  • 8.06.2015.

Klubska traži fotografe za Zagreb i obalu

Dakle jedan si od onih koji hodaju uokolo s sanjarskim očima i doživljavaju svijet oko sebe u vizualnim isječcima s one strane objektiva?

 
Kuda god kreneš cukaš sa sobom fotić i zauvijek hvataš sjećanja, misliš da postoji nešto magično u pričanju priča kroz fotografije i zaista vjeruješ da su slike moćnije od riječi, a uz to bi ti baš fino sjelo i free partijanje po Zagrebu ili malo bar hoppinga Jadranskom obalom?

alt

 
Tada tražimo tebe, jer Klubska treba dodatna pojačanja na vizualnoj fronti. Bilo bi apsolutno sjajno kada bi uz sve ovo još tvoje srce kucalo u beatu elektronike, ali to svakako nije uvijet, mnogo nam je draži entuzijazam i otvorenost spram novih izazova. Uzmite u obzir da bi se radilo o volonterskoj suradnji.
 
Voljeli bismo čuti ponešto o vama pa nam pošajite kratku pričicu o sebi u nekoliko rečenica i nekoliko radova kako bismo vidjeli vašu foto estetiku. Svoje ponude možete poslati na na photo@klubskascena.hr s naznakom “KS fotograf”. Također nam je važno da ste u mogućnosti fotkati u nekom od sljedećih gradova: Zagreb, Rijeka, Pula, Zrće, Tisno, Split, Hvar i Dubrovnik. 
 
Stoga bacite koji redak, javite frendu ili frendici koji žele besplatno partijati u zamjenu za fotke i javite nam u kojem gradu biste bili u mogućnosti fotkati. Pis aut!
 
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk