Skip to main content
  • Sandy Rivera
  • 29.09.2011.

Klubski spektakl Party United je pred vratima!

Na jednu noć, pod sloganom ''Noć pripada vama'', Zagreb će u sklopu projekta Party United, ove subote, 1.10. ugostiti najveća imena elektronske glazbe i svjetske klubske brendove, a organizirani su i koncerti te dolazi i Cafe Ole – klubska senzacija iz najboljeg kluba na svijetu Space Ibize. 

Naslovna foto

Sandy Rivera

U projekt su uključeni najbolji i najposjećeniji klubovi, a posebnost Party Uniteda je da s kupljenom kartom,  u poslovnicama Eventima ili na ulazu u klub, i dobivenom narukvicom možete ući u bilo koji klub, neograničeno mnogo puta te da karta ujedno vrijedi i za ZETov shuttle bus koji vozi od kluba do kluba. Rutu autobusa možete pronaći na www.partyunited-zagreb.com

Tko nastupa?  Od svjetskih DJ-a preko Ministry of Sounda, Hed Kandija do Cafe Ole i live koncerata.

Posebno atraktivno bit će u Tvornici koja ugošćuje Cafe Ole. Riječ je o projektu koji je već nekoliko godina zaštitni znak subota u Spaceu, klubu koji je i zvanično proglašen najboljim na svijetu, a Zagreb će posjetiti odmah nakon završetka ljetne rezidencije na čije zatvaranje dolazi Dita Von Teese. Cafe Ole je poseban performans na kojem uz house DJ-a i vokalisticu te drag queen artista nastupaju uigrani plesači i plesačice, a koji će na nekoliko sati pretvoriti Tvornicu u jedno sasvim novo iskustvo. Na ovakav spektakl, koji je nominiran najboljim programom na Ibizi,treba obavezno doći. Isto tako prvih 200 kupaca ulaznica u Tvornici dobit će poklone i to posebne Cafe Ole majice i Space Ibiza – Cafe Ole CDe. Na isti party u Tvornicu će doći i veselo mnogobrojno društvo iz Švicarske – Private Fiction koje osim što imaju 5 DJ-a prati i glas da na svojim dress code tematskim partijima oblače vampirske i Mad Max kostime, a glazba koja vas očekuje je kvalitetan minimal, electro i tech house.

{youtube}a3Fx_QY-lQA{/youtube}

Ovogodišnji program obiluje svjetski poznatim zvijezdama tako da u Boogaloo na Exit Promo Party, u suradnji s Exit festivalom koji je jedan od najpoznatijih i najvećih na svijetu, dolazi Timo Maas. Kako zvuči DJ set čovjeka koji je isporučio ''Shiftera'' ili, pak s Brianom Molkom iz Placeba, ''The first day'' poslušajte na velikom flooru. U Aquarius, kao poseban gost u sklopu dolaska institucije Ministry of Sound, dolazi njujorški producent i DJ Sandy Rivera. Ministry of Sound jedan od, ako i ne najutjecajniji label za klubsku glazbu današnjice, posebno je izabrao Zagreb kao jednu od svojih rijetkih destinacija gdje će uz odličan tulum i dolazak TV ekipe proslaviti svojih velikih 20 godina. MoS je od malog labela izrasao u klupskog giganta koji svoju glazbu širi preko raznih labelova i svojeg vlastitog radija, a da o rezidencijama diljem svijeta u najboljim klubovima s najpoznatijim DJ-ima da i ne govorimo. U Shamballi će se predstaviti svjetski popularan house brend Hed Kandi, kojeg znate po mnogobrojnim kompilacijama, čiji će zvuk približiti model i DJ-ica Sam Cooke uz podršku uživo talentirane Yasmin O. na saksofonu. Klub Logic (unutar Saloona) ugošćuje najbolju španjolsku DJ-icu Marien Baker, a za one željne iznimno kvalitetne underground elektronske glazbe Sirup predstavlja poznati label Cadenza koji drži rezidencije u klubovima diljem svijeta. Cadenzu zastupa DJ i producent Michel Cleis, autor velikog hita ''La Mezcla'', koji je na Youtubeu poslušan 1.4 milijuna puta i Frivolous koji će uživo izvesti svoj set. Posebnost njegovog nastupa, s kojim je pola Europe oduševljeno, je što on sam izmišlja vlastite instrumente kojima onda stvara glazbu uživo. Provjerite svakako. Za one željne dubstepa KSET će ugostiti vrh britanske scene, DJ-a i producenta Plasticiana dok će mu za mikrofonom davati podršku SP:MC, nekoliko puta nominiran za najboljeg novog MC-a, a domaće snage će predvoditi DJi iz Jabbatona i poseban gost na mikrofonu.

{youtube}2q3qA6IKUak{/youtube}

Naravno, za kvalitetnu podršku gostujućim DJ-ima pobrinuti će se domaće snage koje će prije i poslije nastupa glavnog gosta biti zadužene za nastavak dobrog tuluma. Da ne bude sve u znaku elektronike pobrinut će se klub Purgeraj gdje nastupaju Gin Cooler i beogradski funky i pop bend Zemlja gruva! čiji je album ''Gruvlend'' proglašen jednim od najboljih prošle godine, a posebna kolaboracija Massima i Ljetno Kino Big Benda predstaviti će vam obrade poznatih pjevača i grupa poput David Bowiea i Roxy Music u popularnom Saxu!. Programi će se održavati i u INBaru gdje će nastupiti Coyote Girls uz mashup glazbu te Maraschinu s Power Discom DJ-a Aldo Morra i Hemingwayu s rezident DJ teamom na Amazing Saturday Party. Ulaz na ove programe je besplatan.

 

Po prvi put ove godine svoj dolazak su najavili i posjetitelji iz Švicarske, Italije, Austrije i Njemačke te dolazi i mnogo gostiju iz regije, a potvrđen je i dolazak TV ekipe iz Ravelinea koji je najpoznatiji njemački magazin za clubbing te će se prilog o Party Unitedu i zagrebačkom clubbingu emitirati u posebnoj emisiji koju vodi poznati DJ Tom Novy.

1 karta – 12 klubova?

Za one koji su za početak koncertno raspoloženi na izboru su dvije opcije pa nakon toga taman stignete na glavne goste u klubove. Zabava će potrajati do jutra, a mi preporučamo da probate obići što više klubova, jer u svakom od njih možete pronaći nešto za sebe. Sve ostale informacije pronađite na Party United web siteu www.partyunited-zagreb.com, a karte po cijeni od 70kn možete nabaviti u poslovnicama Eventima ili na ulazu u klubove.

Zbog velikog interesa preporučamo raniji dolazak na sva događanja da kojim slučajem ne bi propustili nešto što vas posebno zanima.

Party United – Noć pripada vama!

 

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2