Skip to main content
  • 18.12.2007.

Koji su izvođači elektroničke glazbe nominirani za Grammy?

Kako se bliži dodjela Grammy nagrada (10. veljače 2008. Los Angeles) tako smo dobili sve nominirane u kategoriji dance i elektroničke glazbe. Tako su za najbolju pjesmu ovog žanra nominirani The Chemical Brothersi (Do It Again), francuska brzo-napredujuća grupa Justice (D.A.N.C.E.), Mika (Love Today), rnb diva Rihanna (Dont Stop The Music) i Justin Timberlake (LoveStoned/I Think She Knows).

Piše: 

Za najbolji album pripadajuće nam glazbe uz Tiesta o kojem smo već pisali nominirani su opet The Chemical Brothers i grupa Justice, zatim LCD Soundsystem (Sound of Silver) i Shiny Toy Guns.

Izgleda da je grupa Justice pravi hit ove godine u svijetu jer oni su nominirani i u trećoj kategroriji i to za najbolji kratki video spot.

Za najbolji remix ove godine nominrani su Andy Moor koji je poradio na pjesmi Angelicious (Delirium). Benny Benassi je remixirao Bring The Noise od Public Enemya a Carl Craig pjesmu Like A Child od Junior Boysa. Četvrti nominirani su Eric Prydz s remixom Proper Education od Pink Floyda a peti Australac Dirty South za pjesmu Sorry (Kaskade.)

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2